Meséltek valami vicces szüléses sztorikat? (:
Szülés után varrta a gátam a doki, citerázott rendesen a lábam, erre úgy 50 perccel a varrás kezdése után odaszól a szülésznőnek: most már egész jó punci formája van, nem?
Közben irultam-pirultam, amúgy is szégyellős vagyok, szülésznő meg csak korholóan ránézett a fiatal dokimra :)
Hát ezek nagyon jók :)
nekem sürgősségi császárom volt a 32.héten, így nem igazán volt kedvem viccelődni semmit. annyira emlékszem hogy mível rengeteg víz jött fel rám (25kg) így gondotlam nem lehetek egy pehelykönnyű a 100kilómmal. mondom a beteghordónak mikor tett át a hordágyra hogy bevigyen a műtőbe: de nem fog elbírni. le fog ejteni...persze ő nyugtatott hogy fogjam meg a nyakát. mikor megfogtam, komoly hangon így szóltam: na, ilíen sem voltmég hogy a férjem engedelmével egy vadidegen faszit ölelgetek :)
mikor az első babát szültem sajnos, császároztak...
burkot repesztettek, utána jött az altató orvos, hogy elmondja mit fog csinálni, meg bemutatkozott, kérdezte hogy van e kérdésem én meg csak annyit tudtam neki mondani:
- folyik a magzatvizem... (már nem is folyt annyira)
rám nézett nem baj, és el ment
Hát én le leszek pontozva!
A férjemmel van egy olyan hülyeségünk, hogy mindenből fogadást csinálunk. tulajdonképpen így lettünk egy pár.
Felvetett egy olyan ötletet, hogyha szülés után kérdezek valami hülyeséget a dokitól, egy hónapig övé az ÖSSZES házimunka!
Lezajlott a szülés, már elvitték a kislányunk (ezt a fogadást is én nyertem...), a férjem ott maradt velem, miközben összevarrtak ott lent. Ekkor eszembe jutott a fogadás. Mikor a doki befejezte (idős volt, szegény, nagyon), kértem egy tükröt, hogy megnézzem a művét. Odatartották nekem, mire én:
Hmm, doktor úr, nagyon szép lett. Intimpiercinget vállal?
A férjem majd megszakadt a röhögéstől, de a szülésznő is. Szegény doki telljesen elképedt. Persze megmagyaráztuk, hogy miért volt ez a kis közjáték.
Én mint tanulónővér voltam jelen egyszer egy szülésnél és szülés után abban a meghitt pillanatban mikor már lenyugszanak a dolgok és anyuka a kezében fogja a babáját, a szomszéd szülőszobából is felsírt a kisbaba. Összenéztünk anyuka, csecsemős, szülésznő és én, hogy de megható... Pillanatokon belül kiderült, hogy a szomszéd szobában még csak a kitolásnál tartanak és anyuka nyögés címszó alatt olyan hangokat adott ki mint egy újszülött kisbaba.
Akarva akaratlanul is összemosolyogtunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!