Tudto k saját vicces sztorikat mesélni?
Azt álmodtam, hogy feleségül vesz az a tőlem 10 évvel idősebb srác, akit nagyon kedvelek, de nem jelent meg a szertartáson, engem meg mindenki ott zaklatott, hogy mit keresek ott egyedül :)
Mindig ilyen értelmeseket álmodom :)
Ezek nagyon jók ! :D
Irjatok még pls.:)))
Törin félig aludtam, a barátnőm már böködött, h ne aludjak el. A tanár odaállt mellém és megkérdezte, h hol van a spárta. Én meg a térkép helyett rámutattam a spártai katonákat ábrázoló képre.
Irodalmon lefelé néztem, mert a füzetbe írtam. A tanár egyszer csak egy jó nagy csattanással az asztalára csapott a naplóval (néhányan azzal szórakoztak, hogy a tollaikkal kardoznak) és én úgy megijedtem, hogy felugrottam a székről éa az egész padot feldöntöttem.
18/L
faradt voltam es elaludtam templombe, es arra ebredtem meg hogy a baratnom olebe hajtom a fejem,, szegeny baratnom, meg pukkad meg a kacagastol xD
egyszersmaroltam a pasiimal es mellteunk volt a 7 eves uncsim, es latta hogy smaroltunk, es akkor meg anyemekhoz, elordibalja magat KiKyKe SZEXEL xD
hát én pont ma éjjel csináltam ezt húgommal..
Anya épp beszélt pasijával, mi már húgommal aludtunk. Erre állítólag tök hangosan elkezdem húgomnak mondani, hogy
-Én már két pogácsát ettem, te még csak egyet, bebebeee
És kiderült, hogy a pasi is hallotta telefonon keresztül...xD
Aztán ugyanez tegnap este: húgom felkelt, átment apám szobájába, csinált egy bukfencet a földön, kiment a fürdőbe, s a kádba akart pisilni... xD
Elég vicces, hogy ma (a sok eszemmel) ráugrottam az ágyamra, ami kettétört? :D pillanatnyilag fogalmam sincs hol aludjak..:D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!