Meséltek valami vicces szüléses sztorikat? (:
ezek tényleg nagyon viccesek :D:D:D
nekem is van egy amin utólag nagyon jót derültem.
második szülésemnél történt, elfolyt a magzatvíz, bent a kórházban kaptam kettő inekciót, hogy jöjjenek a fájások, mivel éjszaka volt a szülésznő azt mondta, hogy rendszeres két perces fájásoknál szóljak neki. Elérkezett az idő, szóltam is neki, felmentünk a szülőszobára, megcsinálta a beöntést, utánna ugye zuhanyozni kell. Zuhanyozás közben éreztem, hogy nyomnom kell, de nem tudtam, hogy az még kaka, vagy már a baba, befutottam tök pucéran és vizesen a szülőszobára közölni ezt a szülésznővel, ő megvizsgált és mondta, hogy már a baba lesz, szólt a dokinak is. Aztán odadobott egy hálóinget, hogy ezt azért vegye fel :):):)
:)))
Jajj Lányok!:DDD fáj a hasam a röhögéstől!!!
Én még szülés előtt állok,áprilisra vagyok kiírva...
de istenbizony emlékezni fogok Rátok..ott és akkor ez biztos!:)))
Köszönöm!
Mindenkinek csupa jót kívánok!
Hát ha már a holtponton leszel csak jusson eszedbe ez sok lökött tyúk,aztán mindjárt erőre kapsz majd:)
Könnyű szülést!
(na meg vidámat)
örülök hogy tetszett nektek. a válaszokat köszönöm.
remélem jönnek még.:)
és ezekre próbáljatok visszagondolni. Jó babázást,és sok sikert !
Remélem, hogy jön néhány történet, mert jókat derültem. Nekem a legjobb ez volt: Terhesgondozáson összebarátkoztam egy másik kismamával. Néhány napos különbséggel voltunk kiírva szülni. Az orvosunk is ugyanaz volt, így mindig mindenhova egyszerre mentünk. Meg is beszéltük, hogyha valamelyikünknél megindul a szülés, akár éjjel is, küldünk a másiknak egy sms-t SZÜLÜNK! szöveggel. Elérkezett a várandósság vége, én már bent voltam a kórházban. Egyik éjjel hajnal négykor fájásokra ébredtem. Mielőtt beköltöztem a szülőszobára, ment az ominózus sms a barátnőmnek. 5-re beért az orvosom, mondta, hogy lesz még itt meglepetés. Akkor még nem tudtam mire gondol. Pár perc múlva jött a barátnőm, hálóingben és bólogatott. -Igen, szülünk.
Kiderült, hogy neki is fájásai voltak már, és az sms miatt végül úgy döntöttek a párjával, hogy ők is elindulnak a kórházba. Egymás mellett vajúdtunk, elsők között nézte meg a babámat a barátnőm. :D Szülés után külön szobába kerültünk, de megfigyeltük, hogyha babáink nyűgösködtek, egymás mellett megnyugodtak. :)
Zseniális kérdés, nem lehetne kiemelni, hogy ne vesszen el a süllyesztőben? :)
A vödröt lerúgó meg a labdán vajúdó kismamán nagyon jót nevettem. :)
Nekem az egész szülésem jó hangulatban telt, a szülésznő és a doki a két térdemre támaszkodva beszélgettek.
Az meg kifejezetten vicces volt, amikor beállított a férjem, beöltözve a csini kék kórházi ruciba, a cipőjén védőpapuccsal, fején kis barettsapkára hasonlító hajvédővel, vállára akasztott fényképezőgéppel, arcán olyan arckifejezéssel, mint a turista, aki eltévedt egy idegen országban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!