Volt mar olyan pillanat szules kozben, hogy azt mondtatok hogy kessz, mar nem lehet el viselni a fajdalmat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 13:04
21/25 anonim válasza:
Igen volt s négyszer is átéltem.Volt,hogy azt éreztem itt a vég s mindjárt meghalok.
Pokolian tud fájni!
De abba a pillanatba,mikor megszületik a baba minden elmúlik.
22/25 anonim válasza:
Utolsó voltam!
A varrásnál adnak érzéstelenítőt.Egy jó párszor injekciókat szurkálnak oda!S közbe varrnak.Engem a 4.szülésnél már nem vágtak s így nem is vartak.Megúsztam!De eléggé kimerültem a 4,30 s 62 cm-es csöppségtől,aki ma már 13 hónapos nagyfiú.
Minden jót!
23/25 Adri baba válasza:
Igen,volt olyan!Amikor már egymásba értek a fájások.
Nagyon kellemetlen volt,de szerencsémre nagyon hamar megvolt a baba.
Nekem a kitolás meg a varrás már csak szúnyogcsípés volt ahhoz képest!
Sok sikert kívánok neked.
24/25 anonim válasza:
Úristen, hát volt bizony...:) 36 órát vajúdtam, nem tágultam, ezért kaptam oxitocin infúziót, amitől olyan erős fájásaim lettek, hogy a gép már nem mérte, és igazából már nem is fájások voltak, hanem egy folyamatos fájás, abból is a legdurvább. Annyira kimerült a méhem, hogy toló fájásaim már nem is voltak, vákuummal húzták, meg könyökkel nyomták ki belőlem szegény kisbabámat, aki a történtek ellenére egészségesen és "gyűrődés mentesen" jött a világra. Könyörögtem a császárért, mert 30 óra után is csak két ujjnyi voltam. Leírhatatlan a fájdalom amit éreztem. Megnyugtatásképpen: a barátnőm 4 óra vajúdás után szülte meg szintén az első babáját. Nekem a varrás nem fájt, észre sem vettem hogy varrnak, mert mikor kijött a babám, már csak hihetetlen megkönnyebbülést éreztem, és kb. néztem a plafont öntudatlanul... :) Alig várom hogy kis tesót szülhessek, nem vette el a kedvemet a nagy fájdalom, már akkor tudtam, hogy nem ez volt az utolsó!
25/25 anonim válasza:
nekem volt egy pillanat, szóltam a dokinak, hogy kérnék valami fájdalomcsillapítást. Megvizsgált, és azonnal mentem a szülőágyra szülni. :) Kb 5-10 perc és megvolt a bébi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!