Volt mar olyan pillanat szules kozben, hogy azt mondtatok hogy kessz, mar nem lehet el viselni a fajdalmat?
Persze! Ahogy erösödtek a fájdalmak.... pokol volt, a legfájdalmasabb dolog életemben! Pedig én még szerencsés voltam mert az egész mindennel együtt 4 óra volt, pedig elsö baba.
A varrás is rettenetesen fájt, csípett pedig kaptam oda érzéstelenítö injekciót. Szerencsére csak 3 öltés volt, nem vágtak nagyon szét. 3 hét alatt elmült a szülés emlékének fájdalomtöltete, csak a szépre emlékeztem, meg itt fekszik mellettem a csodás eredmény amiért szenvedtem :)
23/N
ó igen,. de én akkor nem tudtam semmit beszélni, nem hogy komplett mondatokban fejezzem ki magam. viszont nekem oxitocinnal indították mert nem tgultam, és az ált. nagyon erős, a természetes fájásoknál erősebb fájást generál. előtte 20 órát vajúdtam, de nem sűrűsödtek jobbanmint 7 perc, és csak 2 ujjnyit tágultam. szóval indították. onnatól hogy berakták z infúziót, hirtelen lettek nagyon borzalmas fájások, aszittem meghalok. olyna érzés volt mintha össze akanának nyomni, vagy ifordítani a testemből, mr nem görcs volt, valami más, de nem tudom elmondani.
most terhes vagyok megint, és ha így kell megint szülni, hát állok elébe. :))
2 éves kislány édesanyja és 7 hetes km
Már kitolásnál voltam úgy,h nem birom tovább,annyit éreztem,h egy nyomásnyira van erőm(ezt közöltem a dokival is),a babának még csak a haja látszodott(párom mondta),rettenetes fáradt voltam,nagy feje is volt a fiamnak(37),bele adtam az utolsó nyomásba apait-anyait és egybe kinyomtam,párom mesélte,h a fiam szó szerint repült kifele,az ágy végénél kapta el a szülésznő.(leesni nem tudott volna,rendes ágyon szültem,a végén nagy leesésgátlóval). Mindenki lesett,mert a doki még akkor azt mondta min.3-4 nyomás kell,amikor kijelentettem,h csak egyre van erőm.
Olyan fáradtan,erő nélkülinek sose éreztem magam.
Lányom szülésnél éreztem olyan fájdalmat,h azt mondtam soha többé nem akarok szülni,és kellett a párom,szülésznő lelkitámogatása h átlendüljek a mélyponton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!