Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt mar olyan pillanat...

Volt mar olyan pillanat szules kozben, hogy azt mondtatok hogy kessz, mar nem lehet el viselni a fajdalmat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 13:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Persze! Ahogy erösödtek a fájdalmak.... pokol volt, a legfájdalmasabb dolog életemben! Pedig én még szerencsés voltam mert az egész mindennel együtt 4 óra volt, pedig elsö baba.

A varrás is rettenetesen fájt, csípett pedig kaptam oda érzéstelenítö injekciót. Szerencsére csak 3 öltés volt, nem vágtak nagyon szét. 3 hét alatt elmült a szülés emlékének fájdalomtöltete, csak a szépre emlékeztem, meg itt fekszik mellettem a csodás eredmény amiért szenvedtem :)

23/N

2011. jan. 20. 13:34
 12/25 anonim ***** válasza:
Én 14 órát vajúdtam, ebből az első 6 óra elviselhető volt, a második 6 óra egy rémálom volt már, nagyon fájt, de csak az uccsó 2 órában kezdtem el hajtogatni, hogy nem bírom tovább értsék már meg:)Igaz nálam már megvolt a rendes tágulás az utolsó 2 órában már a toló fájásokat vártuk, mondták szóljak ha "kakilni"kell.De nálam az nem akart jönni, ezért kezdtem el hajtogatni hogy nem bírom tovább, mert nem láttam a "végét" a dolognak.Szegény doki hiába biztatott, hogy látja a haját, éreztem, hogy nem láthatja, mert fent éreztem még a babát, és kiderült jól éreztem, mert az én kis csöppem arccal akart kijönni,ezért abba az utolsó 2 órába már nem haladtunk sehova. Szóval én abban a 2 órába rendes hisztit levágtam, már könyörögtem a császárért, és végül a doki is rájött hogy tényleg nem fog így menni, pedig ő már húzta a gyereket kifele, egy másik meg már a hasamból nyomta lefele de így se volt előre haladás.Azért mikor felébredtem elnézést kértem a szülésznőtől meg a dokitól is a "viselkedésemért", de azt mondták ilyenkor már cifrábbakat is mondanak a kismamák:D
2011. jan. 20. 13:47
 13/25 A kérdező kommentje:
kossz mindenkinek
2011. jan. 20. 14:02
 14/25 anonim ***** válasza:

ó igen,. de én akkor nem tudtam semmit beszélni, nem hogy komplett mondatokban fejezzem ki magam. viszont nekem oxitocinnal indították mert nem tgultam, és az ált. nagyon erős, a természetes fájásoknál erősebb fájást generál. előtte 20 órát vajúdtam, de nem sűrűsödtek jobbanmint 7 perc, és csak 2 ujjnyit tágultam. szóval indították. onnatól hogy berakták z infúziót, hirtelen lettek nagyon borzalmas fájások, aszittem meghalok. olyna érzés volt mintha össze akanának nyomni, vagy ifordítani a testemből, mr nem görcs volt, valami más, de nem tudom elmondani.

most terhes vagyok megint, és ha így kell megint szülni, hát állok elébe. :))

2 éves kislány édesanyja és 7 hetes km

2011. jan. 20. 14:16
 15/25 anonim ***** válasza:
ja utolsó vagyok, lemaradt hogy az oxi bekötése után 3/4 óra múlva született meg a kislányom. :)
2011. jan. 20. 14:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az utolsó 2 óra volt ilyen. Annyira legyengültem hogy másnap nem állhattam fel, mert nem bírtak el a lábaim. Álmomban sem hittem volna hogy én valaha is így leszek. Emlékszem még mondtam is a szülésznőnek hogy nem bírom tovább, ő meg mondta hogy minden nő ezt mondja. Aztán csak sikerült a kislányunk :)
2011. jan. 20. 14:22
 17/25 anonim ***** válasza:
Hajaj, volt olyan pillanat. Az utolsó 2 órában azt hiszem többször is elmondtam a férjemnek, hogy én bizony meg fogok halni. Ha lett volna hozzá erőm, akkor nagyon szívesen csak üvöltöttem volna. De a szülés fájdalommal jár, és hát túl vagyunk rajta. A végeredmény pedig csodaszép. :)
2011. jan. 20. 14:33
 18/25 anonim ***** válasza:

Már kitolásnál voltam úgy,h nem birom tovább,annyit éreztem,h egy nyomásnyira van erőm(ezt közöltem a dokival is),a babának még csak a haja látszodott(párom mondta),rettenetes fáradt voltam,nagy feje is volt a fiamnak(37),bele adtam az utolsó nyomásba apait-anyait és egybe kinyomtam,párom mesélte,h a fiam szó szerint repült kifele,az ágy végénél kapta el a szülésznő.(leesni nem tudott volna,rendes ágyon szültem,a végén nagy leesésgátlóval). Mindenki lesett,mert a doki még akkor azt mondta min.3-4 nyomás kell,amikor kijelentettem,h csak egyre van erőm.

Olyan fáradtan,erő nélkülinek sose éreztem magam.

Lányom szülésnél éreztem olyan fájdalmat,h azt mondtam soha többé nem akarok szülni,és kellett a párom,szülésznő lelkitámogatása h átlendüljek a mélyponton.

2011. jan. 20. 14:34
 19/25 anonim ***** válasza:
volt, a 26. óra után. na az nem volt semmi, már ott voltam, hogy megmondom a dokinak, császározzon meg, végül az 53. órában megszültem....
2011. jan. 20. 14:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen, volt. A dokim szólt a vajúdás vége felé, hogy ha fél órán belül nem bújik ki a picur, császár kell, hogy legyen. 10 perc múlva már annyira fájt, hogy könyörögni kezdtem neki, nem bírom tovább, menjük AZONNAL császározni, mert belehalok. Persze végül hüvelyi szülés lett, a kitolást már egyáltalán nem éreztem. A varrás horror volt, mivel a dokim extra alaposan összeöltött. A párom szerint "jobb, mint új korában".
2011. jan. 20. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!