Hogy viselte a babátok mikor a tesóval a kórházba voltatok?
Én lányom meglepően jól, 22 hós volt. Előtte csak velem volt, velem aludt, nem vigyázott rá senki (néha a férjem).
Amíg mi szültünk, egy baráti házaspárnál aludt (simán, pedig nem gondoltam volna, de nagyon is jól aludt).
A 4 nap alatt sem volt gond vele, akkor a férjemmel volt.
Bejöttek minden nap hozzám látogatni, csak az utolsó nap sírt egy picikét búcsúzáskor, de túró rudival le lett fizetve, így abbahagyta hamar.
Sokkal könnyebben ment a kórházasdi, mint gondoltam volna.
Szobatársam kislánya 2,5 éves, ő azt hitte, milyen vagány az ő lánya, nem lesz semmi baja, erre az a kislány tök sokat sírt, toporzékolt, szegénykémnek minden baja volt, úgy hiányzott neki az anyukája, pedig ő sokat szokott a nagyszülőknél is lenni.
2 éves volt a lányunk,amikor kórházban voltam, és szuperül viselte!! fél napot Apával volt itthon,fél napot Papával.Játszottak, este hagyta Apa had csináljon amit akar, ha 11 kor akart ágyba bújni,akkor hagyta hogy 11-kor menjen aludni... jól érezte magát a Nagy lány is,meg Apa is,meg Papa is.
aztán amikor hazajöttünk a Hugival,akkor minden vissza állt a régibe. Szerencsére a Nagy elfogadta a Kicsit :D
Minden rendben volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!