Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem sokára szül vagy...

Aki nem sokára szül vagy szült a Dél-Pesti Kórházba mit vitt a szülésre? Mik kellenek ide és mit adnak? Meg voltatok elégedve az ellátással?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Adni nemadnak semmit, csak a babának ruhát.

Magadnak minden kell, betétek, bugyi, hálóing, pizsi minden. A babának pelus, popsitörlő, textil-pelus a kis feje alá.

Hirtelen ennyi jut eszembe.

Nem, egyáltalán nem voltam megelégedve.

2 fiam született ott. Borzalmas 2x4 nap volt!

Viszont a szülés legalább biztonságos volt a fogadott dokival. Ő kérdezte egyedül a 4 napban, hogy jól vagyok-e. A nővérek lázmérőt sem hoztak... Vagyis csak a 3. napon. :) Koszos, piszkos lázmérőt.

A csapból nem folyik hidegvíz, a takarítás egyenlő a nullával. De azért ki lehet bírni!

2009. aug. 4. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress rá a keresőben a Jáhn Ferenc és Dél-pesti kulcsszavakra! Én már írtam k.b. 2*, de hosszú, így olvasd el azokat! És nyugi, nem olyan szörnyű! Esetleg a csecsemősök kicsit "furák"!
2009. aug. 4. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első babámat ott szültem, idén a másodikat is ott fogom.

A szülésznők tündériek voltak, nem volt fogadott szülésznőm, az orvosok többsége is, ugyan volt fogadott dokim, de amíg nem ért be, addig többen is megvizsgáltak, korrektül elmondtak mindent (kivéve egy doki).

Aki nagyon-nagyon unszimpatikus volt, az az a nő, aki felvett az intézménybe (ez nem a szülészeten van!), de vele kb. 10 percet kellett kibírni.

Az osztályon én alapítványi szobát kértem, mindenképpen azt szerettem volna, szerencsére még pont egy volt. Az alapítványi szobába bármikor mehet látogató, a baba is ott lehet végig.

A kaja pocsék, abszolút nem figyelnek arra, hogy szoptatós anyukáknak lesz. Egyik nap pl. bableves volt, mondták is a nővérkék, hogy régen külön menü volt az osztályon, de sajnos ezt megváltoztatták.

Nekem nagyon jó tapasztalatom volt a nővérkékkel, ha bármi kellett elintézték, jöttek rendesen, semmi olyasmit nem tapasztaltam, amit az egyik korábbi válaszoló írt.

Egyik-másik csecsemős tényleg fura, az egyik jól bele is tapickolt a lelkivilágomba, de a többség aranyos.

Minden este volt gátseb-lemosás, az mennyei, akkor lát orvos téged is.

Textilpelenkát, popsikencét adnak, pelust, törlőt vinni kell.

2009. aug. 5. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogymit adnak, leírták, én is meg voltam elégedve, még víz is folyt a csapból mikor én szültem. Csecsemősök közül volt aki kedvesm volt aki nem. A legjobb fej a takarítónő volt:) A kaja szar, de azt ugye központilag szállítják.
2009. aug. 5. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Jé, tényleg! A takarítónő cuki... :-D
2009. aug. 5. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én most szültem hétfőn,fogadott szülésznőm volt de az ügyeletes orvos is ott volt velem. A szülészet szuper, a csecsemő osztály szar. A takarítók tényleg jó fejek. Kajáról nem is beszélek.
2009. aug. 7. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!