Ki hogy gondol az apás szülésre? Létszíves írjad oda, hogy fiú/lány vagy!
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, csak puszta kíváncsiság:)2009. febr. 2. 22:21
21/22 anonim válasza:
Nálunk apás-szülés volt, simán szültem, az apa csak a fejemnél segédkezett, nem is ment "lejjebb", azt nem is szerettem volna. Nagyon jó volt, hogy mellettem volt, a másodikra is bejön, ráadásul ő maga mondta, hogy nagyon jó érzés volt, hogy ott volt. Nagyon jó volt látni az arcán az örömöt, amikor meglátta a gyermekünket. Semmihez sem hasonlítható. (anya írta)
22/22 anonim válasza:
Én 2 gyereket szültem(tehát csaj vagyok)és mindkettőnél apás szülés volt.A szex is működik,és tisztel,becsül,amiért ezt végig csináltam.És nálunk nem volt horror,a baba gyorsan jött,ő a fejemnél volt,de se vért,se semmi undorítót nem látott.Vágni se vágtak,tehát még azt se kellett végig asszisztálnia,h a doki varr.Különben ő sem akart bejönni,én beszerveztem anyut,de meggondolta magát.És azt mondta,élete legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!