Mi már beszéltünk róla, nem nagyon szeretne bejönni, mert nem akarja látni, hogy szenvedek. Én viszont nem bánnám, ha mellettem lenne, mert elég parás vagyok, nem bírom a fájdalmat, a vértől rosszul vagyok, a tűről meg ne is beszéljünk; és sokat segítene, ha ülne mellettem, fogná a kezemet és vigasztalna, biztatna, és "elsőként" látná meg a babánkat. Majd meglátjuk mi lesz, ha eljön az ideje. Nekem egyébként már készült B tervem is. Ő nem más, mint az anyukám. Ő már most azt mondja, hogy szívesen vállaja, ha úgy döntünk. 25/L
2009. febr. 3. 07:59
12/22 anonim válasza:
Én azt hiszem az én párom is bent szeretne lenni majd. Ő orvosira készül, úgyh valószinüleg addig ilyensmivel megbarátkozik:D :)
nekem lehet rosszul esne ha nem is akarna bejönni, pedig tudom, hogy nem kéne. azt viszont biztos megbocsájtanám ha kimenne, vagy végül úgy dönt h nem jön
18-lány
2009. febr. 3. 08:01
13/22 anonim válasza:
Lassan kétgyerekes anyuka leszek. Az elsőnél sem volt bent apa, és most is hagyományos szülést tervezünk. Ott volt a folyosón, sőt amikor megszületett a baba, és elrendezték a dolgokat körülöttünk, akkor bejöhetett hozzánk. Én is azon az állásponton vagyok, hogy ez most egyfajta divat lett. A baráti társaságunkban szinte mindenki ki van akadva a döntésünkön. Hiába szültem már egy gyereket, nem tudom, mi vár rám másodjára, a férjem meg még kevésbe van erre felkészülve. Ő már attól kiakadt, hogy jönnek a fájások - a vajúdás alatt amikor még szabadon mozogtam, és kimentem hozzá a folyosóra- én miért nem csinálnak valamit??? Pedig tudatában volt, hogy ez teljesen természetes. A férfiak 90 %-a szerintem nem való a szülőszobára. És aki nem akar menni, azt nem is szabadna erőltetni.
2009. febr. 3. 10:21
14/22 anonim válasza:
Szia!
Nekem bent volt a férjem a szülésnél, és nagyon jó volt. Örültem, hogy velem van. Szegény nagyon ideges volt, izgult,mert nagyon nehéz szülésem volt és ilyet még nem látott. Az előző feleségénél nem így volt mint nálam, neki pikk-pakk meglett a gyerek. Sajnos császár lett a vége, és a műtőbe nem jöhetett be, de egy ablakon keresztül azt is nézhette. És nem undorodott meg tőlem. De amúgy nem kell a férjnek pont a lényeget látni, ha a fejednél áll/ül akkor ott pont nem látja és mégis veled van.
2009. febr. 3. 11:35
15/22 anonim válasza:
Szia. én 21 éves nő vagyok és 35hetes terhes.Nálunk bent lesz a párom,mert bent akar lenni,és én ennek nagyon örülök,hogy az lesz velem a legszebb pillanatban akit szeretek,és akivel a legjobban váruk a picurt.
2009. febr. 3. 11:41
16/22 anonim válasza:
Én 24 éves nő vagyok. Egyenlőre nem tudok róla, hogy terhes lennék, de tervben van a baba. Mi beszéltünk erről a párommal és nem szeretne bejönni a szülőszobába, én ennek örülök mert én sem szerettem volna hogy ott legyen. Nekem anyukám lesz bent velem, neki nem lesz újdonság ez a látvány, és tudom hogy nekem lelkileg nagyon nagy támaszt fog nyújtani hogy ott van (remélem hamarosan nem csak tervezgetni fogjuk hanem aktuális is lesz).
2009. febr. 3. 12:19
17/22 anonim válasza:
14 éve élek a férjemmel.Tehát egy pár dolgot megéltünk már együtt.Ez idő alatt mindig azt mondta ő nem jön be a szülésre ha arra kerül a sor.Most ,hogy kisbabát várok,és elkisér az uh-ra,megváltozott a véleménye.Sőt ő erőskődik,hogy bent akar lenni.És igen ez érthető,velem akar lenni,hiszen ez is egy nagy dolog az életünkben.Ha igazán szeret,nem fog kiábrándulni,és nem muszály neki azt ott nézni.Elég ha a kezemet fogja.De ha ugy dönt közben,hogy bocsi én ezt nem birom,nem fogok megharagudni.Bizonyitott már azzal,hogy bent szeretne lenni.Már nagyon várom.
2009. febr. 3. 12:21
18/22 anonim válasza:
Én a második babámat várom. Amennyire irtózik a férjem mindentől ami az egészségüggyel, vérrel és hasonló dolgokkal kapcsolatos, még beszélni sem hajlandó róla, soha fel nem tételeztem, hogy bejönne velem a szülőszobára. Szerintem nem is lenne értelme erőltetni. Én már azt is becsülöm benne, hogy a folyóson ott volt és gondolom most is ott lesz, így is Anyukám virágnyelven beszélt vele a folyóson, nehogy már attól rosszul legyen. A családban nálunk az összes férfi - Apukám, Öcsém, Férjem - ilyen, ezt kell elfogadni. Nem vagyunk egyformák.
2009. febr. 3. 12:29
19/22 anonim válasza:
Szia!
Az én párom végig velem volt. Az ő véleménye szerint is ez volt életünk legcsodálatosabb élménye. A végén megköszöne hogy bent lehetett, én pedig hogy velem volt.
Ez már három hónapja történt, nincs semmi gond a szexel sem:)
2009. febr. 3. 12:42
20/22 anonim válasza:
Szia, én nagyon szeretném ha a férjem benn lenne. A vajúdásnál el is várom tőle, mondjuk ő is egyértelműen azt mondta hogy vajúdásnál 100 % hogy ott lesz velem. A szülést még meglátjuk, ott már rábízom, mert ezt viszont nem akarom ráerőltetni, mert azért látványilag már dúrvább, viszont a szenvedéses rész a vajúdás alatt is megvan, sőt..
Szeretném ha ő is akkor látná meg a kicsit, amikor én. Szerintem az egy csodás pillanat, és szeretném ha részt venne ő is benne.
Érdekes, hogy olyan apukát még nem hallottam, aki benn volt és megbánta, az idő és az izgalom múlásával mindegyikük életük egyik legszebb emlékének írta le!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!