Mi kell ahhoz, hogy valaki dúla legyen?
Figyelt kérdés
A második gyermekemet várom és mindennél jobban érdekel a várandóssággal-, magzati élettel- és a szüléssel kapcsolatos témakör.
Ti tudtok erről valamit? Kell valamilyen végzettség, vagy elég az elhivatottság?
Köszönöm előre is a válaszokat!
ui: Nálatok mennyire leterjedt a dúla fogadása? Én a környékünkről egyről sem tudok sajnos.
2011. jan. 13. 22:24
11/15 anonim válasza:
dulának mennyit kell fizetni kedves utolso?
13/15 anonim válasza:
Pl. így lehetsz:
Az engem is érdekelne, aki dúlával szült mennyit fizetett? Illetve milyen kapcsolat volt közöttük a várandósság és szülés alatt?
14/15 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, 30 ezret kérnek. De szerintem ez is változó. Én tuti egy fillért sem fogadnék el, de persze mindenki más.
2011. jan. 14. 13:04
15/15 anonim válasza:
mindenki dùla,aki benn van a szűlésnél és nen szakeber,kvázi lelkes segitő,laikus.Jò borsos áron pár napos kurzussal lehet "végzettséget" szerezni.A jò szülésznő a fontos egy szülőszobán!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!