Mi kell ahhoz, hogy valaki védőnő legyen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 18:53
2/5 anonim válasza:
1. felvételizni a Semmelweis Egészségtudományi Kar, védőnő szakirányára
2. elvégezni a három éves képzést - elég húzós némely tárgy (pl. anatómia)
3. diplomával a kezedben jelentkezni a védőnő állásra
3/5 anonim válasza:
Írd be bal oldalt a mindenben kereső-be, hogy védőnő. Kiad egy csomó kérdést, amikben a védőnői szakmáról, a sulikról, fizetésről írnak.
4/5 anonim válasza:
Elhivatás, mert másként ezt nem lehet csinálni. Nagyon szeretni kell a szakmát, mert nagyon szép, de nagyon nehéz is. Nagyon sok a problémás család, és bizony ez sokszor embert próbáló feladat. Én nagyon szeretem csinálni, nem bántam meg h ezt választottam, de tényleg csak akkor tudod csinálni, ha szívből teszed.
5/5 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy csak nappali tagozaton létezik. Én is szívesen átképezném magam, ha lehetne, mert akkor kevesebb problémás családdal találkoznék, mint gyermekjóléti szolgálatos családgondozóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!