Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a baba-mama szobában...

Ha a baba-mama szobában szeretnék lenni a babával, ott csak én lehetek vele, vagy napközben a férjem is bent lehet velem?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak te és a baba ha külön fizetsz akkor lehet h bemehet a férjed
2009. jan. 31. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem szoktak senkit sem beengedni a szobába a baba és a te érdekedbe nehogy valami fertőzést bevigyetek.
2009. jan. 31. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szülészeten nem lehet bemenni a kórterembe senkinek. A babát elvileg csak messziről nézhetik meg a babamegőrzőben.

Kérdés az, hogy ezzel ki mennyire foglalkozik. Amikor én szültem a legtöbb nővérkének nem nagyon volt kedve a látogatókkal vitatkozni, így szabadon jött ment mindenki, én eléggé ki is voltam akadva, hogyha szoptatok, miért jön be a szobatársam férje.

2009. jan. 31. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én V.I.P. szobában voltam és a férjem ott is aludhatott velem. A baba is ott volt velünk kivéve éjjel mert akkor én kivitettem a csecsemősökhöz hogy pihenhessünk. És máshoz nem, de hozzám bejöhettek a látogatók is. Mármint jöhettek volna de én senkit sem engedtem oda be a kórházba.
2009. jan. 31. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt kórháza válogatja. Bp-en a Szt. Jánosban bárki jöhet mehet látogatóba, s vidéken is vannak kórházak, ahol be lehet menni a kórterembe ahol a mama-baba együtt van. Kérdezd meg a kórházat ahol szülni szeretnél, hogy náluk mi a rendszer .
2009. febr. 1. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
A Szt.István (Bp.)khzban-ami a bababarát címet viseli-is így van,a kórterembe is bejöhetnek a látogatók.Nekem semmi aggályom nem volt ezzel kapcsolatban(de annak kb.1500 anyukának/év sincs,akik itt szülnek)
2009. febr. 1. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk, Egerben, nem lehetett volna, mégis bejöttek az apukák, hozzátartozók. Ez azért volt rossz, mert rajtunk kívül még 3 anyuka + babája volt a kórteremben. Enyhén kellemetlen volt, hogy idegen látogatók "leptek meg" fejés és szopi közben.
2009. febr. 1. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én Pécsett szültem, és csak a folyosóra jöhettek be, aminek én örültem, mert 5-en voltunk egy szobában, és ott szoptattunk, fejtünk, ezt nem szerettem volna egy csapat idegen előtt tenni.
2009. febr. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!