Két napja enyhe hányingerem van éjjelente, napközben nincs igazán étvágyam, és tegnap elég kellemetlen érzésem volt ott lent, mintha a baba feje menne lejjebb. Lehet hogy lassan szülünk?
Van rá esély. De sajnos ezt nem lehet megmondani... Én a 37. hétben vagyok elvileg, gyakorlatilag meg valószínűleg két héttel elszámolták és hónap közepéig aktuális lenne megszülnöm, vagy ha nem vagyok elszámolva, akkor bőven négy kiló felett lesz a babám...
Én már mindenféle tüneteket produkálok, nekem sincs étvágyam, semmi sem esik jól, két napja hányok is, ha valamit mégis magamba erőltetek. A közérzetem borzasztó. Három napja éjszaka két órán keresztül rendszeres összehúzódásaim voltak, de elmúltak, viszont a babát lejjebb nyomták, érzem, látom a pocakomon. Tegnap este találkoztam a nyákdugó egy darabjával, biztos, hogy az volt, de nem hiszem, hogy az egész, mert színtelen volt és a nyákdugó beljebb lévő részének elvileg véresnek, barnának kellene lennie.
Jah, igen: a méhszáj nekem már megrövidült, felpuhult és szintén nyitva van valamennyire.
Szurkoljunk együtt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!