Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori, hogy (a 2....

Mennyire gyakori, hogy (a 2. baba) napközben indul be a szülés?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy akkor elfolyik a víz,vagy jönnek az 5perces fájások és meg is születik a baba.Mondjuk délután?
2010. ápr. 28. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Reggel kezdődtek a fájások, délutánra lett meg a kislányom. Nappal is ugyanakkora esélyed van a szülés beindulására, mint éjszaka, csak az éjszakai szülést valahogy jobban megjegyzik. Unokahúgom mindhárom babája délután született. A 3. délelőtt 1/2 11-kor indult és 1/2-kor mg is született a kislánya...
2010. ápr. 28. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem delutan fel 3kor folyt el a magzatvizem es a lanyom este 3/4 9-kor szuletett meg, csaszarral sajnos. Elso baba
2010. ápr. 29. 06:17
 3/5 anonim ***** válasza:

1.baba 18:20kor magzatvíz elfolyásával kezdődött, 20:10kor született természetes úton 4350 gramm 56 centi

(41.hét+3nap)

2. baba 20:20kor kezdődött fájásokkal (rendszeres, 5 perc), 23:45kor burokrepesztés, hajnal 1:30 természetes úton 4960 gramm 59 centi (41. hét+5nap)

2010. ápr. 29. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Első babám hajnali 2 kor indult neki, és reggel 7re lett meg.

A lányomnál délelőtt 10kor éreztem fájásocskákat (ezeket alig éreztem még inkább a derekam húzódott meg nem volt kényelmes ülni de úgy ennyi) 14 kor elindultunk a kórházba hogy na csak nézzük meg mi van, mert akkor már kicsit vérezgettem (ahogy nyílt a méhszáj) 15 órakor felvették az adatokat a szülészeten és 16 órára megszületett:) Emiatt hogy nappal jött, éjjel sokkal jobban tudtam aludni és sokkal kipihentebb voltam, meg is indult hamarabb a tejem, szóval örülök h nappal jött a kislány:)

2010. ápr. 29. 08:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

az 1.babám 40+2 hetesen indult fájásokkal.Olyan este 7re rendszeresek lettek,úgy 10percesek.Éjfélre már 5-4perceseknél ébresztettem az ügyeletes dokit.Hajnali 3kor burokrepesztés,6:42kor megszületett Bendim.

És most újra ott tartok,hogy remélem hamarosan szülök.igaz még "csak" 36+3hetes vagyok,de már most 2111 a méhszáj(Bendivel ez csak a 40.héten volt)Állítólag nagyon lent a hasam....remélem hamarosan érkezik az öcsike

2010. ápr. 29. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!