Van itt más kismama is, aki mindent megtesz, hogy elkerülje a császárt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 11:36
21/24 anonim válasza:
Miért akarnám elkerülni? Az is egyfajta szülés. Mondhat bárki bármit...
22/24 anonim válasza:
teljes mértékben egértelek kedves kérdező!!!!
én császárral hoztam világra a kisfiamat ami nem volt egy hú de rossz élmény, csak felkészületlen voltam és nem is fordult meg a fejemben h ez lesz a vége!
a röhej az h utána azért úgy mellékesen közölte a fogadott dokim h ha várunk még 2 órát kijött volna a pici magától is, de hát minek kockáztatni....
most tervezzük a kis tesót és rettegek h megint felvágnak, persze ha a gyermekem egészsége ne adj isten az élete a tét akkor szabdaljanak csak!!!!!!!
23/24 anonim válasza:
18:47!!
Hogy ne fájjon????Szerinted a császár nem fáj???Milyen álomvilágában élsz ?!
Egyet elfelejt itt mindenki!Nem mi döntünk arról hogyan szülessen a babánk!Ki az az idiót@ aki leáll vitatkozni egy orvossal??!!
24/24 anonim válasza:
Azt írtam,h sokan nincsának tisztában a császárral,és azt hiszik,h az nem fáj,csak a term.szülés!ennyi!ha félre értetted,sajnálom!talán elkéne olvasni mégegyszer,és akkor kapcsolnál,h miről írok!akinek nem inge...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!