Van itt más kismama is, aki mindent megtesz, hogy elkerülje a császárt?
Bocs, nem voltam egyértelmű. Az előző babánál a helyi kórházban eldöntötték, hogy császároznak. Az okok: cukorbeteg vagyok, és a babám instabil fekvésű volt. Utánajártam a dolognak, és kiderült, ha más probléma nincs, ez nem ok a császárra. Végül Pesten szültem, simán, nem volt semmi probléma. Ott nem is értették, miért lett volna műtétre szükség. Most ugyanebben a cipőben járok.
Arra lennék kíváncsi, más is járt-e már hasonlóan?
Nagyon egyszerű az oka. Vannak olyan kórházak (hanem az összes), ahol a legkisebb szükségesség esetén már vágnak. Miért? Azért mert a császárért több pénzt kapnak. Ennyi.
Egyébként nagyon jól tetted, hogy utánajártál a dolgoknak, csak (sajnos?) a legtöbben megbíznak az orvosukban és ha ő azt mondja, hogy császár, akkor beletörődnek.
Lehet hogy csak szerencséd volt hogy nem lett semmi baj a szülésednél,nem értem minek kockáztatni?!
Nekem farfekvéses babám volt a bordáim közé szorulva amit akár ha nagyon akarok megis szülhettem volna hisz más is szült már faros babát DE hallgattam az orvosra hogy biztonságosabb a császármetszés és nyugodtabb voltam hogy minden rendben lesz mindkettőnkel.
Minek hősködni és nem értem...!
valószínű még nem ismersz (kívánom ne is ismerj) olyan beteg kisbabát, akit túl sokáig hagytak (majd csak kijön ,vagy kinyomják alapon) az anyukában, ez oxigénhiány és sajnos maradandó mozgásban vissza maradt fejlődéshez vezetett.én ragaszkodnék a császárhoz, ha csak fél % is lenne az esély a komplikációra.
de ezt mindenki döntse el maga, illetve a szakorvos.szerintem.
Kedves Utolsó!
Nem hősködtem. Utánajártam a dolognak, és kiderült, hogy a legtöbb kórháznak más az álláspontja, mint a miénknek. Írtam, hogy 2 problémám volt. A cukorra szülés közben ott az inzulinpumpa, és a cukoroldat. Az instabil fekvésnek meg annyi volt a lényege, hogy amikor beindították a fájásokat, finoman irányba masszírozták a babámat. Ha ez nem sikerült volna, persze szerintem is irány a műtő.
Amúgy tudod miért nem akartam császárt? A magas inzulinigényem miatt 2 héttel korábban kellett szülnöm. Ez már önmagában is adaptációs problémát jelenthet a babánál, amin a császár csak rontott volna.
Szóval szerintem nem hősködtem és nem voltam felelőtlen, azt tettem ami nekem és a gyerekemnek a legjobb volt.
Arra lennék kíváncsi, más is kiáll-e az igazáért közületek?
" Az instabil fekvésnek meg annyi volt a lényege, hogy amikor beindították a fájásokat, finoman irányba masszírozták a babámat"
őszintén örülök,hogy nem tettek kárt a kisbabádban és minden szerencsésen végződött.az említett beteg kisbabát is finoman irányba maszírozták.csak nyomták meg szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!