Melyik jobb megoldás?
Gerincérzéstelenítés vagy altatás császárnál?
Altatás szerintem jobb. Nem szeretnék epi után 8-12 feküdni.
Sajnos a babának is jut az altatószerből.
Engem érzéstelenítettek, kb 4 óra alatt el is múlt a hatása és kaptam utána fájdalomcsillapítót is az infúzióba, úgyhogy nem nagyon fájt.Viszont a mellettem lévő csajt altatták mert SOS császárja volt és őt fel is ébresztették rögtön a műtét után, ergo ő rögtön érzett mindent.És csak utána kapta a fájdalomcsillapítót, úgyhogy szerintem az érzéstelenítés jobb.Amúgy szerintem ez kórházfüggő is valamilyen szinten, a legjobb az lenne, ha beszélnél egy aneszteziológussal ott, ahol császároznak majd és ő elmondja neked az előnyöket meg a hátrányokat :)
Remélem segítettem
10 napos kislány anyukája :)
Én megőrültem volna, hogy ha nem láthattam volna az első pillanatát egyből a babámnak. Engem érzéstelenítettek, 6 órát kellett feküdnöm, utána már járkáltam.
Egyszer műtöttek altatásban (nem császár), én az után sokkal rosszabbul voltam. De gondolom ez szervezet-függő...
De szerintem te - a válaszok alapján - nem akarod az érzéstelenítést, tehát akkor válaszd az altatást.
1értelmű h érzéstelenítés!!!!
olyan jó volt mikor meg halottam hogy felsír a picikém=)
(nővéremet újra kellett éleszteni mert beszorult a szülőcsatornába és a fiamnál is fent állt)
megmutatták még csupa vér volt össze vissza csókolgattam=)
ahogy kitoltak a műtőből már oda is adták=)
a következőnél is ezt választom ha császár lesz!!!
nem érdemes 1ilyen életre szóló élményt kihagyni némi fájdalom miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!