Érdemes kivárni, hogy beindítsák a szülést, vagy jobb ha itthoni praktikákkal ;-)próbálkozunk? Melyik a jobb megoldás?
Szerintem megéri pár dolgot kipróbálni, bár semmi extra rossz nincs a beindításban. Végül is egy jó szex, egy kis lépcsőzés, tonik, egy fincsi meleg fürdő nem árt, és ha beindítja a szülést, az csak jó.
Szép szülést! :o)
Én is a szexet javasolnám, a dokik is szokták:-)
Igen, ha befektetnek túlhordással, akkor meg szokták indítani pár napon belül.
De bárhogy is legyen, a lényeg, az egészségetek!!
Szia!Próbálkozzál hátha neked bejön valami. Nekem sajna semmi nem inditja be a szülést,2napom van még hátra,de már holnap be kell feküdnöm a korházba!!
Sok sikert neked és könnyű gyors szülést!!!!
Szia!
Sajnos én úgy jártam, hogy február 17-re voltam kiírva, és mondta a dokim, ha addig semmi, akkor 18-án mennem kell EST-re(emlő stimulációs teszt), és akkor meglátjuk mi lesz.
Én úgy gondoltam, hogy nem lesz semmi, mert nem még nem érzek semmit, így a cuccomat sem vittem be a klinikára(nem mondta, hogy benn is kell maradnom). Eljött az idő a tesztre, és utána megvizsgált, és mondta, hogy 3 ujjnyira nyitva vagyok, szóval már nem mehetek haza(ez olyan 11 körül volt). 12-kor megindították a szülést(burkot repesztetrtek, és nyomták belém az oxitocint. 17-kor meglett a kislányom.
Az utolsó 15 percet nem kívánom senkinek, de akkor is megérte.
Nem tudom milyen lehet, ha spontán jön a bébi, de én is jobban örültem volna neki, ha úgy szülhetem meg.
Ja, és vasárnap szexeltünk, lehet, hogy azért tágultam ki hétfőre;-)
Sok sikert!
6 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!