Aki gátvédelemmel szült, hogyan tudta kontrollálni, hogy mekkorát nyomjon?!
Én tudtam figyelni rá. A szülésznő mondta, hogy ennél a fájásnál sok picit nyomjak, ne egy nagy hosszút. Annyira féltem a gátmetszéstől, hogy iszonyúan odafigyeltem a szülésznőre, nehogy valamit elrontsak. Végülis más dolga nincs az ember lányának a szülőszobán, mint a szülésre koncentrálni, nem?
Mondjuk, szerintem nekem könnyű szülésem volt, rögtön ahogy megszületett a baba (4., vagy 5. tolófájásra), az volt az első mondanivalóm, hogy "ez nem is volt olyan vészes". :)
Picit repedtem, 3 öltést kaptam, csak a rend kedvéért.
nem kell kontrollálni.
amikor fájás van, max erővel kell nyomni. utána minek akarna valaki nyomni, ha nem jön fájás?
velem az volt a baj, hogy 1 fájás alatt 3-szor kellett volna nyomni, de én a harmadikra már nem nyomtam, mert nem éreztem elég erősnek sem a fájást, sem magamat. így elhúzódott a kitolási szak. a kb 5. fájásnál már mondták, hogy mindegy, hogy mennyire érzem erősnek a fájást, nyomjak, mert menni fog. és láss csodát, igazuk volt :)
(így olyan 60 perc alatt bújt ki a picink)
a következő babánál ügyesebb leszek, remélem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!