Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Férfiak! Nektek volt már...

Férfiak! Nektek volt már olyanotok, hogy szülni szeretnétek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi lehet ennek az oka?
2011. jan. 4. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egy csodálatos dolog, sajnos a férfiak kimaradnak ebből a csodából még akkor is ha bent vannak a szülésnél és esznek ők is a méhlepényből.
2011. jan. 4. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

OFF: ESZNEK? Fura szokas!

Bar nem vagyok ferfi, de egy erdekes dolgot megosztok veled. Egy ismeros par szinten akkor vart babat, mint mi. Az apukanak szinte ugyanolyan utemben nott a pocakja, mint az anyukanak es a szules utan le is ment a pocak. Most varjak a 2. babat es apuci pocakja most is no.

(Az en paromnal semmi furcsat nem tapasztaltunk.)

2011. jan. 4. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
én évekig nem voltam készen lelkileg és testileg sem a terhességre. pszihésen valahogyan nem tudtam még vállalni, ám belül bántott a dolog, hiszen azért vágytam már babára. ekkor a férjem azt mondta: ha tehetné, megszülné ő a picit...azóta már megszületett, persze én szültem meg :) 5 hónapos a kis cseppségünk. a férjem egyébként végig irigykedte a terhességemet (persze jóindulatúan), mondván én már 9 hónap előnyben leszek vele szemben hogy érzem a picit.
2011. jan. 5. 01:14
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
én fiú vagyok max apukák szülésnél vannak bent apászülésnél mutaják meg férjek felségüknek mikor hogy nyomjanak
2011. jan. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!