Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajúdási, tágulási fájdalmakra...

Vajúdási, tágulási fájdalmakra milyen homeos bogyót van?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem két homeos bogyót ajánlott a szülésznőm. Az egyik a Cimicifuga 9CM vagy 12CM, a másik pedig a Caulophyllum 9CM vagy 12CM.

Napi 3x5 bogyó felváltva. Egyik nap az egyiket, másik nap a másikat. Mindkettő kapható gyógyszertárban és 500.- körüli összegbe kerül. Szedhető a 36. héttől.

2009. jan. 27. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Arnica CH9 napi 1X5 golyó

Caulophillum CH napi 1X5 golyó

Cimicifuga CH5 3 naponta 5 golyó

Málnalevéltea napi 2x2 bögre.

Arnicát szülés után is szedtem két hétig.

SZÜLÉSZNŐ JAVASOLTA!

2009. jan. 27. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat hogy bele kérdezek, de valakinek beváltak ezek a bogyók?Vagyis mondjuk az előző szüléshez képest most a bogyókkal könnyebb lett a szülése?

36+4 hetes kismama ( második baba)

2009. jan. 27. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

harmadik babás anyuka.

Hát sajnos nekem semmit sem használtak.

Rendesen már a 37. héttől szedtem őket és azt kell hogy mondjam, hogy mégis ez a baba "fájt" a legjobban.

Majdnem azon az állásponton vagyok, hogy nem is bánom. A vajúdással végig úgy voltam, hogy lelkileg előremozdítóbb hozzáállásnak vélem, ha a vajúdó akarja a fájásokat, lovagolja a fájdalmat és akar tágulni. Igen minden fájás előbbre visz a babához. Nem arra kell majd gondolni, hogy mennyi van még hátra, hanem hogy milyen jól előrehaladtunk már.

Egyszóval a lélek a vezérmű és nem a homeós bogyó.

2009. jan. 27. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:

vágásra meg sebgyógyulásra már beszereztem, de már 2 hete tágulok,iszonyatosan fáj,gondolom amikor szülök,akkor is fogok,még jobban...

nekem amit eddig szedtem,mind bevált!

2009. jan. 27. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Reggel 7 kor zárt volt teljesen a méhszájam, de enyhe fájásaim voltak 10 percenként. Este 11 kor elment a magzatvizem és éjfél után 18 percre megszületett a kisfiam. 3090 g és 54 cm egy varrattal. És szülés napján úgy sétáltam mintha misem történt volna.

Én úgy érzem, hogy segítettek. A szülésznőm használt olajat is amivel a gátamat és a kisfiam fejét kent, hogy könnyebben kicsússzon.

Szerintem ez alkati kérdés. Valakinek segít valakinek nem.

2009. jan. 28. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!