Akinek tágulási vérzéssel indult a szülése, mennyivel később jöttek a fájások? Vagy hogy volt?
Szombat éjjel óta vérezgetek. Azt mondták csak tágulási, nem kell vele foglalkozni. De sehol egy normális fájás. 1-2 jósló van, keményedéssel, de semmi komoly.
Sokat kell még várnom???
Szept. 1-re vagyok kiírva.
hát, akkor ez is elég változó... nekem a vérezgetés elejétől kb. 4 óra után meg lett a kisfiam.
Furcsa, engem benn tartottak, eszükbe sem jutott, h hazamenjek és ctg-n is figyelték a babámat
Nekem vasárnap kb. délután 1-kor kezdődött a tágulási vérzés, 4-kor jöttek a fájások, 7-re bementünk (5 percesekkel) akkor bő 3 ujjnyi volt a méhszáj.
Két és fél óra múlva meglett a baba.
A barátnőmnek 1 héttel szülés előtt kezdődött a vérezgetés, azt mondták csak tágul menjen haza. Csak 6 nappal később jött a kicsi:)
szia,
nekem egy csütörtöki nap kezdődött a tágulási vérzés, ügyeletről hazaküldtek. szombat hajnalban már 5 perces fájásaim voltak, délután meglett a baba.
szerintem nagyon hamar látni fogod a picurodat!
könnyű szülést!
írj majd, mikor lett meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!