Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+5 naposak vagyunk, tegnap...

39+5 naposak vagyunk, tegnap a doki szerinte megkezdődött a tágulási szakasz,20-25 perces fájásokkal. De ma már nem voltak rendszeresek. Kinek meddig tartott innen a szülésig?

Figyelt kérdés
Barnázok is, de erre azt mondta a doki, hogy normális, a tágulástól van. 20.-ra voltunk kiírva.
2008. nov. 21. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vannak anyukák, akiknek napokig vannak fájásai, hol vannak, hol elmúlnak. Ilyen esetben 3. napon be szoktak fektetni.

Nekem este 7-kor volt az első fájás, éjfélig óránként, 3-ig 20 percenként, onnan 7-8 percesek voltak és délután fél 6-kor szültem.

2008. nov. 21. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Akár 1 hétig is eltarthat de lehet hogy csak 1napig ,ezt nem lehet előre tudni.Szerintem bekell feküdnöd a kórházba hogy állandó megfigyelés alatt legyetek,mert ez már túlhordásnak számít.Ha rendszereződik a fájás kb5percesre onnan már nagyon kevés idő van hátra hogy megszülessen a baba.A barnás folyás normális dolog jól mondta az orvos,mert tágulsz,esetleg a nyákdugó is kilökődhet vagy a magzatvíz is elmehet.Sok sikert és öremet kivánok a babához.
2008. nov. 22. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!