Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » MIkor kezdődik a szülés utáni...

MIkor kezdődik a szülés utáni depresszió?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 14:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utólsónál a pont!sztem akinél szülés után 4-5hónap mulva jelentkeznek azok a tünetek amit itt már vki le írt az pánikbetegségre utal!nem szabad összekeverni.mindenképp dokihoz kell menni,ha máshogy érzünk a babánk iránt,mármint ha rossz gondolataink vannak,mert nagyon rossz vége lehet.nem kell szégyelni,segítséget kell kérni.sajna ezek a dolgok a babák egész életére kihatással vannak!megérzik ők is!szerintem sok nő szenved ettől,csak nem mernek lépni!pedig nem kéne,mert nem ők akarják ezeket a gondolatokat,csak valami akár az ő gyermekkori traumája is kihozhatja!
2011. jan. 2. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Leírtam, miért lettem depis. A beszólásoktól, Oh csak egy császáros gyerek.

Visszafele nem működik. Soha nem szólnék le egy természetes szüléshez mindenáron ragaszkodó anyát, mert mit mondhatnék. Igen csak egy császáros, de nem agyhalott , mint a te természetes úton született gyereked. És nem szondán pumpálom bele a kaját és nem az a cél az életében, hogy pislant. Nem ezt mégsem lehet. Pedig hány anyának mondhatnám.

2011. jan. 2. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Lányok!utólsó előtti vagyok!most tényleg az a lényeg,h ki h szült?én term.szülés párti vagyok,de nem kéne belemenni,h melyik veszélytelenebb v sem!mindenki vállalja a következményeket!bocsi kérdező,h én is elkanyarodtam a kérdéstől,de bosszant,h vki ilyeneket ír!utólsó:mi az h ősanya?meg h szondán etetni stb.arra gondolsz,h vki annyi ragaszkodna a term.szüléshez,h vállalja akár az is,h beteg babája legyen?hát én ilyen nőt nem ismerek!én ragaszkodom,de csak akkor,ha nincs életveszély!egyébként meg nem kérek a császárból!nem vagyunk jósok nem tudhatjuk mi adódik szülésnél/császárnál!
2011. jan. 3. 00:59
 14/14 anonim ***** válasza:
58%

Hát én meg ismerek, nem is egyet. De tudod mit mondanak, akinek nem inge ne vegye magára.

Egyébként pedig én a kérdezőnek írtam, anyátok nem tanította, mások beszélgetésébe ne dumálj bele? Akkor most szólok, nem illik és a szabály is ez, idézem, ha nem tűnt volna fel:

4 Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

2011. jan. 3. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!