Szerintetek ez szülés utáni depresszio?
Szerintem nem.A hormonok, a kimerültség, a fájdalmak elviselése.Ez pont elég.Ja, meg ez a szar tél végi idő.
Vitamint szedsz?
Szerintem ez még nem depresszió. Kimerült vagy, és a hormonok még jó pár hétig játszanak az emberrel.
Én egyfolytában sírtam, a baba kb. 2 hónapos koráig. Nem voltam egy percig sem boldog, emiatt haragudtam is magamra.
Az anyaság nem egy rózsaszín köd. De fokozatosan jobb lesz, de gondolom, ha már vannak nagyobb gyerekeid, akkor ezt te is tudod. Sokkal jobb lesz, még ha kicsit nehéz is!
Ne emészd magad!
A fájdalom pedig egy újabb löket, hogy rossza legyen a kedved, de remélem az is hamarosan elmúlik! Szorítok neked így ismeretlenül is!
köszi a válaszokat,hát szedek c-vitamint,magnézium és calcium pezsgötabletát iszom mindennap.második válaszado igen,én is ezt érzem hogy nem vagyok boldog holott felhötlenül annak kéne lennem!!!!mert van gyönyörü három lányom:)
remélem elmulik ez majd,habár a másik kettö se tul nagy 6,és 3 éves!és valahogy ugy érzem néha hogy összeesek a fáradtságtol!
Ez természetes ilyenkor, a hormonok szintje leesik szülés után, meg a tejelválasztáskor felszabaduló hormonok okozzák. Ez nem depresszió szerintem, csak inkább ingerültség, ami teljesen természetes. Nekem is volt ilyen pár hétig, hogy érzékenyebb voltam, és hamarabb kiakadtam pl az anyósomra:-)
Meg ráadásul 3 gyereked van, meg még fájdalmaid is, ki az akit ne mviselne ez meg?
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!