A szüléstől történhetett ez? Az okozza ezeket a tüneteket?
Mindenképpen el kell mennem egy teljes kivizsgálásra, mondjuk a végbéltükrözést szeretném elkerülni:)
Ezért gondoltam,hogy valaki volt hasonló panaszokkal és esetleg előbb annak nézek utána. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítségeket előre is.
A kivizsgálás a te esetedben jó ötlet.
Viszont nekem úgy 5 éve vannak ilyen gondjaim.Évente 1x általában őszön-télen jön elő.Hirtelen iszonyú erős hasgörcs,hasmenés,puffadás.Pár napig tart,közte meg puffadás,bizonytalan szurkálás itt-ott a hasban.
Nem tudtam elképzelni mi bajom lehet.Először voltam vizsgálatokon,semmi elváltozást nem találtak.7 éve kivették a vakbelemet,így utólag visszagondolva már akkor is ugyan ezek a panaszaim voltak.(a szövettan szerint egyébként nem kellet volna megoperálni,mert nem volt gyulladt)
Én végül a stresszel kötöttem össze,akkor jön elő,ha sokat szorongok,állandóan feszült vagyok (volt sajnos miért az elmúlt 5 évben).
Nézz esetleg utána az irritábilis bélszindrómának,de nálad tényleg a kivizsgálás a jó ötlet.
A türközéstől,meg ne félj,kellemetlen,de biztos diagnózist ad.
Amiket leírtál ezek a tünetek egyértelmű epeproblémára utalnak. Az okoz hasmenést és ilyen erős fájdalmat.
Mindenképp vizsgáltasd ki nehogy valami nagyobb baj legyen!
Egy ismerősömnek 4 hasnyálmirigy gyulladása lett szülés után, míg végül az utolsó pillanatban derült ki szülés közben elrugdosta a gyerek az epe kivezető csatornáját. Megműtötték, 10 éve semmi baja.
Ne hanyagold el semmiképp, és ha voltál orvosnál majd légyszi írd meg mi volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!