Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki 2011. április 1. -re...

Van aki 2011. április 1. -re van kiírva?

Figyelt kérdés
És hogyan érzitek magatokat??hol fogtok szülni???
2010. dec. 29. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:

szia! én is pont elsejére vagyok kiírva! Bajcsyban fogok szülni:) Nekem eddig még semmi extra nem volt, kis csípőfájdalmon kívül. És te? hogy vagy, melyik kórház lesz?:)

Anna

2010. dec. 29. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

12. heti uh-n március 31, a 18. hetin április 1-et számoltak, úgyhogy írok neked. :)

Sokat mocorog a babám, néha fájdalmas, nehezen és keveset alszom, sokat járok éjszaka is pisilni. Keményedés még ritkán van, csak ha túlhajtom magam. Ja, igen, és hurrá, visszatért az émelygés és a hányás.

Az ÁEK-ben szülök.

2010. dec. 30. 10:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Debrecenben fogok szűlni...

nekem mostanában gyakran fáj a hasam alja,és rosszul alszom éjszaka...nagyon sokat tudnék lustizni...semmi extra nincs nálam sem :)

2010. dec. 30. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én április 2-ra vagyok kiírva, de sajnos 3hete elkezdett leválni a lepényem. Most pihenek amennyit csak tudok. Tegnap reggel és most is nem rég, volt mensis fájásom. Délután megyünk orvoshoz, reméelm minden oké. Én is szeretném a végéig húzni. Az orvosom szerint programozott császár lesz, így valószínű hamarabb találkozhatok a kisfiammal. :-)

Különben ő a második gyerek lesz.

Mindenkinek boldog babavárást kívánok.

2010. dec. 30. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok ismét. A Jánosban fogok szülni.
2010. dec. 30. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 11:59 Remélem nem lessz semmi gond!!!Nagyon boldog babavárást kívánok neked!! És persze Minden kismamának!!!!!!!!!
2010. dec. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!