1978. április 23-án, du.16:10-kor születtem Budapesten. A Jónás módszer szerint 2011-ben mikor van esélyem fogantatásra?
Ki tudná nekem valaki számolni 2011-re, hogy mikor milyen nemű kisbabára lenne esélyem a Jónás módszer szerint? Illetve vannak valami egészségjelző számok is mellette, ha nem okozna gondot, azt is megírnátok? Köszönöm szépen a segítséget!
Ui.: az astro.com-ot már ajánlották, de sehogy sem tudom használni, ezért szeretnék segítséget kérni pontos dátumokban, nemekben. Köszönöm előre is!
írd meg légyszives hogy mi a teljes neved
akkor meg probálok valamit segíteni
meg találtam remélem meg tudod nézni
megint én vagyok!:-)
értelem szerűen a fekete pontocska az amikor pete érésed van a piros vonal mentén akkor kell együtt lennetek akkor vannak a jónás napjaid a sárga pontocska meg az amikor elméletileg meg kell jönnie!a piros vonalacska végén meg ott a "nem"hogy akkor éppen milyen babó jöhet össze!sok sikert remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!