1978. április 23-án, du.16:10-kor születtem Budapesten. A Jónás módszer szerint 2010-ben, és 2011-ben mikor van esélyem fogantatásra?
Figyelt kérdés
Ki tudná nekem valaki számolni 2010-re, és 2011-re, hogy mikor milyen nemű kisbabára lenne esélyem a Jónás módszer szerint? Illetve vannak valami egészségjelző számok is mellette, ha nem okozna gondot, azt is megírnátok? Köszönöm szépen a segítséget!2009. okt. 30. 20:43
1/18 ketteske válasza:
Az astro.com-on te is ki tudod számolni. Sok sikert!
2/18 ketteske válasza:
Amelyiken az egészségét is meg tudod nézni, az már fizetős.
3/18 anonim válasza:
Viszont nálam egyáltalán nem jött be.:)
4/18 anonim válasza:
születési dátumból meg tudják mondani, hogy mikor lesz gyerekem? (bocsánat, hogy ide írtam, csak kapcsolódik ehhez)
5/18 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Az adatok alapján ki lehet számolni,h mikor vannak a Jónás napjaid. Akkor állítólag nagyobb az esély a fogantatásra,sőt a baba nemét is "elárulja". A program végül is a hold állását veszi figyelembe,mert állítólag a születési hold állás,hat a termékenységre(hát most ezt nagyon leegyszerűsítettem). Első válaszoló által belinkelt oldalon lehet kiszámolni.:)Sok sikert!
6/18 anonim válasza:
Köszönöm szépen utolsó válaszoló. :)
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Azt a weboldalt én sehogy sem tudom használni, már régebben is próbáltam, sőt, útmutató alapján is. Azt tudom, hogy akkor vannak a Jónás napok, amikor úgy áll a hold, ahogyan születtem, ez rendben is lenne. De az egészségét nem tudom kiszámolni, és az nekem nagyon fontos, ezért szeretnék megkérni valakit, aki tudja, hogy légyszi számolja ki nekem 2010-re, és 2011-re, ha nem nagy fáradtság. Előre is köszönöm szépen!
2009. nov. 7. 13:50
8/18 anonim válasza:
ez a módszer nekem sem jött be egyáltalán:(
9/18 anonim válasza:
Jobbat ajánlok, a Placidus program eleve így számolja ki. Próbáld letölteni. Ha nekem most sikerül, elküldöm.
10/18 anonim válasza:
Szia!
Kiszámoltam Neked!:D E hónaptól 1 éven át.Veszíteni nem veszítesz vele az tuti. Én próbáltam,sajna nem jött be(de ugye még sok egyéb tényező is befolyásolhatja).
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!