Nekem a 30. heti UH-n mar be volt fordulva. Hogy lehet-e erezni? Hat allitolag nem, merthogy nem 1 nap alatt tortenik. De nekem UH elott 1 hettel olyan mehosszehuzodasaim voltak, es a baba annyira mocorgott, hogy meg is ijedtem. Szerintem azon az esten fordulhatott meg.
2009. jan. 21. 16:51
2/12 anonim válasza:
Az enyém sokszor megfordult.Volt mikor éreztem,volt mikor nem.Volt olyan eset,hogy kötelező uh-n voltam faros volt,másnap magándokinál 3-4D-sen,akkor már kp végű.
Aztán 32 hetesen éreztem hogy megfordult,megint faros lett,végül 36 hetes UH-n kp volt.Harminc hét felett azért már ritkán forgolódnak,nekem is a 3 közül csak egyik volt ilyen.
2009. jan. 21. 16:58
3/12 anonim válasza:
Én nem éreztem azt konkrétan, hogy befordult, de 29 hetesen a babám már fejjel lefelé volt.
2009. jan. 21. 18:32
4/12 anonim válasza:
Én lehet,h Éreztem de nem biztos,h. az volt. Kb.28 hetes lehettem. Nekem azóta is úgy van, most 37 hetes vagyok.
2009. jan. 21. 19:08
5/12 anonim válasza:
én nem éreztem, pedig már 35 hetes voltam. akkor már elég nagy volt -szerintem- ahhoz, hogy megérezhettem volna. mindegy, azóta szerencsére így van, és már be is illeszkedett.
37 hetes kismama
2009. jan. 21. 19:28
6/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem pont azon a napon, amikor a 28. hetet betöltöttem. Határozottan éreztem, amikor lefordult és ezt az orvosom rá 2 napra az UH vizsgálaton meg is erősítette.
2009. jan. 21. 20:07
7/12 anonim válasza:
30. héten történt, és éreztem. nagyon mozgolódott..:)
2009. jan. 21. 20:29
8/12 anonim válasza:
32. héten fordult be. Hétfőn még faros volt, kedden du nagyon mozgolódott, csak néztem, h mi az a nagy buli odabent, másnap a 4D-s UH-on már a helyes irányban volt. :)
2009. jan. 21. 20:53
9/12 anonim válasza:
Az enyém a 34.héten fordult be, akkor már alig tudtam menni,mert nyomta a hólyagomat. a 36. héten meg is szültem.
2009. jan. 22. 09:28
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 37. héten fordult be.
Először keresztbe (este)azt éreztem, és nem volt kellemes.
Aztán éjszaka fordulhatott fejjel lefelé viszont azt nem éreztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!