A Telki Magánklinikán mennyibe kerül a szülés, terhesgondozás? Melyik orvost ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 14:21
21/24 anonim válasza:
Sziasztok, én jövő márciusban fogok szülni Telkiben és mostanában terveztem a szülésznő választást megejteni. Akivel az orvosom dolgozott, ő is babát vár. Tudna nekem valaki, aki mostanában szült Telkiben szülésznőt ajánlani?
22/24 anonim válasza:
Nem emlekszem pontosan, de talan a Hegyvari Eniko volt, aki a legszimpatikusabb volt nekem, es a legprofibb. Amugy, ha jarsz majd ctgre, persze, ha odajarsz terhesgondozasra, akkor majd szemelyesen us talalkozol par szulesznovel, kesobb is megkerhetsz valakit. Egyebkent 100 ezer a szuleszno valasztas, de gondolom tudod. En, sajnos, nem ismertem meg senkit ott, mikor valasztottam, es akit en valasztottam, azzal nem vagyok megelegedve... mindegy. Egyebkent, az ugyeletes szulesznok mind profik es nagyon kedvesek. Legkozelebb mar en is tudni fogom, kit valasszak:) Inkabb kesobb valassz, jarj el ctg-re, ismerd meg oket es valaszd, aki a legszimpibb.
23/24 anonim válasza:
Orvost meddig kell választani? Illetve meddig nem "ciki" esetleg másikat kérni?
...mondjuk ha a Telkibe járok.
Kit ajánlanátok?
24/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Bábinszki Ágota dr.nőt nem ismeri valaki?
Szimpatikus és jókat is hallottam róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!