Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Telki Magánklinikán mennyibe...

A Telki Magánklinikán mennyibe kerül a szülés, terhesgondozás? Melyik orvost ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 14:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul több,mint a duplájával volt drágább?Sztem is vicc!
2010. dec. 9. 20:21
 12/24 anonim ***** válasza:
29%

nem tök mindegy, hogy 625 ezer vagy másfél milla?

Aki itt szül az idióta.

2010. dec. 10. 19:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Ne menj Telkibe! A látszat csal, nem éri meg az árát. Sőt sokszor kevesebbet kapsz, mint a közkórházban. Nézz utána jól a tapasztalatoknak. Legalább annyi rosszat fogsz olvasni, mint jót, így meggondolandó. Tapasztalatom szerint a sok pénz is csak akkor jön be valamiért, ha jómódban adod. Ha szegényebb vagy, hiába gyűjtöd össze, nem fog annyit érni. Érzik...
2010. dec. 21. 17:51
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Miert, utolso, jartal a telkiben es szemelyes tapasztalatbol irod ezt? Mindenesetre, en is olvastam par rossz dolgot, de tobb jot, illetve a szemelyes es az ismeroseim tapasztalata sem rossz. En tudom ajanlani. D
2010. dec. 21. 22:56
 15/24 anonim ***** válasza:
Igen, én saját tapasztalatból beszélek. Nekem nem jött be. Természetesen van, akit jó élmények érnek, ez máshol is így van. Egyetlen dolog, ami igazán ellene szól, hogy itt megkaphatod a rossz tapasztalatot is (nem egyedüli vagyok), miközben pont azért fizetsz sokat, hogy ezeket kiküszöböld. Nekem még a bánásmód és a szakmaiság is jobbnak bizonyult közkórházban, sajnos. Engem is meglepett...
2010. dec. 22. 10:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Van mas magankorhaz is, pl. A dr. Rose, ott nem lesz gondod a banasmoddal az biztos. Bar nekem ugy tunik, hogy neked inkabb a penzzel volt problemad. Megkerdezhetem, hogy pontosan, mi volt a problema a telkivel, mert engem erdekelne?
2010. dec. 22. 10:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Én nem a Telki Kórházban szültem, úgyhogy árakat nem tudok, de tudom ajánlani Dr. Varsányi Hajnalkát. Nála szültem 6 hete és nagyon meg voltam vele elégedve.
2011. febr. 1. 14:17
 18/24 anonim ***** válasza:
A Binót semmi esetre se válaszd!
2011. febr. 2. 15:05
 19/24 anonim ***** válasza:
És miért, megkérdezhetném? Mi volt a probléma?
2011. febr. 7. 15:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból írok, a Telkit is és a Binó dr.-t is tudom ajánlani.

Bár sok ismerősömtől hallottam jót és a neten is a Telkiről, olvastam rossz tapasztalatot is (igaz, csak párat), féltem, hogy tényleg rossz a bánásmód, stb. De nagyon kellemeset csalódtam a helyben, az orvosok és nővérek, akikkel én találkoztam, nagyon kedvesek, segítőkészek és tapasztaltak voltak.

2011. febr. 9. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!