A Telki Magánklinikán mennyibe kerül a szülés, terhesgondozás? Melyik orvost ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 14:21
1/24 anonim válasza:
Fent van a honlapjukon, ott részletesen meg tudod nézni az árlistát. 3 éve szült ott a barátnőm, akkor 800e volt a hüvelyi szülés és 1,5 milla a császár. Őt császározták. Egyébként minden injekcióért, epidurálért, infúzióért külön fizetni kell.
3/24 anonim válasza:
Kedves előző, egyáltalán nem jók az értesüléseid.
Nincsenek fent a honlapon az árak.
Ha írsz a Telkinek, küldenek árajánlatot, a terhesgondozás 200 ezerbe kerül, de ha felhívod őket vagy írsz nekik, küldenek részletes tájékozatót. A szülés pedig 535 ezertől kezdődik, attól függ, mit szeretnél.
5/24 anonim válasza:
Bocs, 2,5 éve, amikor aktuális volt nálunk, akkor megnéztem, akkor még fent voltak az árak. azóta nem is nyitottam meg az oldalukat. A barátnőm pedig 3 éve tényleg 1,5 millióért szült ott császárral, igaz, ebben benne volt már a 3-4 napos gyerekágyas időszak is.
6/24 anonim válasza:
9/24 anonim válasza:
mondjuk, ha összeszámolod, hogy egy császáros szülés mennyi+4 napos gyermekágy és a baba orvosi ellátása, akkor végülis majdnem kijön a másfél milla. :)
10/24 anonim válasza:
Ugyanmár! Előttem van az aktuális árlista és feketén fehéren rajta van, hogy a császár 625 ezer forintba kerül, amiben benne van a 4 napos ellátás és az érzéstelenítés. Akkor 3 éve drágább volt ezek szerint?? Kötve hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!