Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülhetek a nőgyógyásznál,...

Szülhetek a nőgyógyásznál, aki nálam megállapította a terhességet és hozzá megyek terhesgondozásra?

Figyelt kérdés
Általában mindenki a nőgyőgyászánál, akihez terhesgondozásra jár, nála szokott szülni? Én a Pestlőrinci Sztk-ba járok Zeitler Miklós Dr urhoz akkor én szülhetek nála? Ha igen, mikor kell vele közölni? Vagy ő ezt már gondolja, mivel hozzá mentem vizsgálatra? Bocsi a kérdésért, mert még tapasztalatlan vagyok, ez lesz az elsö szülésem és még a terhesség elején járok.
2009. jan. 15. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy szeretnél nála szülni, kérdezd meg, hogy lehet-e? Ha igen, akkor melyik kórházban, és a pénz témát is jobb az elején tisztázni szerintem.

2 gyerekes anyuka

2009. jan. 15. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2009. jan. 15. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
jaja, vele beszeld meg! de raersz ugy a 25.-30. hét korul :D
2009. jan. 15. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem ér rá,a 30.hét körül,mert ha vmi oknál fogva nem tudja vállalni,bajban lesz!Már most tisztázd vele,és ha sok kérdésed van írd fel inkább,nehogy kimaradjon vmi fontos!(A másik)2 gyerekes anyuka
2009. jan. 15. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

en mondtam, hogy ráér :)

azert mondtam, mert pl en most 30 hetesen kérdeztem rá, és a nodokim sajnos nem tudja levezetni a szulest (eü okokból), és keresett nekem masik nodokit (nemcsak nekem, a tobbi kismamanak is). azt mondta, hogy még nem adja meg a szamat, viszont meselt rola sokat, és eleg adatot adott meg rola, hogy utana tudjak nezni (tényleg nagyon jó doki, lehet, hogy jobban jartam igy), és majd ha legkozelebb megyek, akkor adja meg. es tényleg jó igy, és nem késő!

a szulesznot is eleg a 32-33. heten felhivni, (én egy kicsit feltem, hogy tul keso, mert nagyon elfoglalt, nagyon profi, szulesznot valasztottam, akihez sokan jarnak), de pont idoben voltam.

en is szeretek mindent elobb csinalni, azert mondtam, hogy 25. hettol mar siman lehet, ha megnyugtatja a kerdezot, de tenyleg nem keso, ha a 30. heten kerdez rá - tapasztalatbol mondtam.

2009. jan. 15. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is beszélj vele minnél előbb,nem minden nődoki vezet szülést.És sok orvos a 20. hét után már nem vállal el,jobb,ha a kezdetektől ugyan oda jársz,és tud mindent a doki rólad és a babádról,mire szülésre kerül a sor.És az orvos sem mindig abban a kerületben vezet szülést,ahol rendelést tart.Pl az én dokim a 17-ben rendel,ide a Bajcsy kórház tartozik,ő viszont Sotén vezet szülést,így ott fogok szülni.

2009. jan. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!