Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik akkor, ha a 36....

Mi történik akkor, ha a 36. héten végzett kenetvétel kimutatja, hogy valamilyen fertőzése van a kismamának? A babára ez milyen hatással van?

Figyelt kérdés

Sajnos a terhességem alatt folyamatos hüvelyi gombával küzdök, és ezért félek az eredménytől. Fáj ez a vizsgálat?

köszönöm

2010. nov. 25. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, nekem is körülbelül akkor volt fertőzésem, a 34. héten. Az orvos írt fel Canesten Combit, ami tablettákból és 1 kenőcsből állt. Feltettem és bekentem, harmadnapra el is múlt minden. A babára meg nincs hatással, mert kérdeztem én is. Azóta már 7 hetes a Kincsem, kicsattanó egészséggel :)

(Az előző kórházba, ahova terhesgondozásra jártam, nem vették észre...a fogadott orvos egy másik városban, egy nevesebb kórházban egyből észrevette..;D)

Szóval valószínűleg ezt fogja felírni.

Nyugi, és kellemes babavárást :)

2010. nov. 25. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja azt kihagytam, hogy egyáltalán nem fáj. Kenetvétel az abból áll, hogy egy hosszabb vékony pálcát vagy mit :))) felcsúsztatnak és leveszik a kenetet.

Viszont embere válogatja, egyesek szerint kellemetlen, valaki szerint egyenesen szörnyű, de én meg se éreztem, úgyhogy én csak ennyit tudok hozzáfűzni. Remélem tudtam segíteni.

2010. nov. 25. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:

A vizsgálat nem fog fájni!

Nekem sajna az utolsó héten találtak valami fertőzést, már nem volt idő elmulasztani, ezért a doki szülés után nekem is és a babának is adott valamilyen szurit (sajna nem tudom mi volt az, mert szülés után elég félkómás voltam, nem jegyeztem meg), de a lényeg, hogy senkinek semmi baja nem lett!

Amúgy, ha most találnak nálad valamit, akkor még lesz idő arra, hogy elmulasszák hüvelykúppal vagy kenőccsel.

2010. nov. 25. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem fáj, olyan mint a többi kenetvétel ami terhesség alatt volt!

Nálam találtak valami cocus fertőzést, pedig folyásom sem volt, nem viszkettem. gyógyszert kaptam rá.

Szülés, vajúdás alatt 2 szurit, hogy a babába is menjen át, 4 óra különbséggel, ha hamarabb megszülök és nem kapom meg a

ásodik szurit, akkor a baba születése után kapott volna, de bőven belefért mert 12 órát vajúdtam, és császár lett a vége;)

2010. nov. 25. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Fertőzéssel is engednek hüvelyi szülést, vagy csak a gombánál, herpesznél?

A vizsgálat olyan, mit a rákszürés,azon csak voltál már..

2010. nov. 25. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!