Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Számíthatok ismét könnyű...

Számíthatok ismét könnyű szülésre?

Figyelt kérdés

2. babócánkat várjuk. 18 hetesek vagyunk.

Tudom még korai, de érdekelnek a tapasztalatok.

Ha az első bébimet könnyen szültem, gyorsan tágultam, akkor a 2.-nál is számíthatok erre?

Köszi a válaszokat.

2009. jan. 12. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó esélyed van rá szerintem, de egy szülés sem egyforma, mint ahogyan nincs két egyforma terhesség sem.
2009. jan. 12. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Számíthatsz rá,sztem.Én az elsővel 4 órát vajúdtam,a 2.babával 2 órát...közben eltelt 16 év,mégis könnyen ment.Fiatalabb se lettem(36 vagyok,8 hós a pici).Állítólag sokat számított,h rendszeresen sportoltam(kardióedzést végzek)Ráadásul gátmetszés se kellett,ami az intim-tornának (is)köszönhető.Sok sikert!
2009. jan. 12. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajna sokkal jobban fájt mint az első! az elsővel 12 órát vajudtam és 20 perc alatt megvolt. a másodikat 3 orát vajudtam és 10 perc alatt megvolt. lehet rövidebb volt sokkal de jobban is fájt! persze ez mindenkinél egyén függő! valakinek a második sokkal könnyebb! 3 hetes baba anyukája! Boldog babavárást, és könnyű szülést kivánok!

niki

2009. jan. 12. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:

első lányomat 6 órás vajudás és 5 perces kitolási idő volt,de nem igazán fájdalmas.

a fiamat 3 óra vajúdás és 15 perces kitolással szültem.

Nekem sokkal jobban fájt a második gyermekem mint az első.

igaz 1kg nagyobb is volt.

Mind a kettőt fájdalom csill.nélkül szültem.

3,5éves és 11 honapos gyermekek anyukája.

2009. jan. 13. 10:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..:))

Akkor remélem, hogy Őt is meg tudom szülni fájdalomcsillapító nélkül, és könnyen meg lesz...:D

2009. jan. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!