36 hetesen megyek uh-ra. Ha rákérdezek a dokitól h milyen szülésre számíthatok, tud vmit mondani?
Figyelt kérdés
Az utolsó uh-n a babám még keresztbe feküdt.Akkor azt mondta a doki h van még ideje befordulni,ez 32 hetesen volt.Most vagyok 35 hetes.Ha nincs még befordulva,mire számítsak inkább?Császárra?És ez h működik?Mármint h a doki előre szól h x napon x órakor lesz a műtét?2010. aug. 29. 16:49
1/2 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy ha harántban fekszik, akkor tuti a császár, mert a babára nézve az a legveszélyesebb. Valószínűleg a dokiddal megbeszéltek egy időpontot. Általában a 39. héten végzik a programozott császárt, vagy ha nagyon nincs gond a terhességgel, akkor a kiírt előtt 1-2 nappal. De kórház és orvos válogatja...
Ja, és harántfekvésnél a legkevesebb a helye a babának, így lehet, hogy még előbbre hozzák az időpontot, de ezt nem tudom.
2/2 anonim válasza:
Ha első baba akkor viszont kiírás után császiznak inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!