Sex utáni szülésbeindulás. Milyen erősek voltak a méhösszehúzódásaitok? Számíthatok szülésre? Bővebben lent.
Nem tudom hogy van e köze hozzá, de azt gondolom 99%ban emiatt indulhat valami. Csak már annyiszor leálltak a fájásim. Most vagy 1:45 perce voltunk együtt, az aktus után szinte azonnal kezdődtek a méhösszehúzódások, de alig éreztem őket, tehát nem fájtak, most sem fáj még pedig szabályosan 10 percenként követik egymást. Mintha erősödne... mert mostmár jobban érzem de még most sem fáj... csak tudom hogy méhösszehúzódás. Vajon ez az lesz vagy megint csak "szivatás"? 40+2napos kismama
Aki már nagyon babázna.. :( Ha nem indul be holnap 10ig akkor valószínüleg be kell feküdnöm..:-S
nekem a tapasztaltabb szülők mondták, h ha érzek vmit, és sétálgatok és enyhül, akkor semmi, ha viszont sétálgatok, és nem múlik, v erősödik tőle, akkor idő van :) hát nekem mindíg elmúlik :( de drukkolok, h neked beinduljon!
könnyű szülést!
Kiderítheted gyorsan. Ülj bele egy kád melegebb vízbe és ha elmúlik akkor csak szivatás volt, ha erősödik akkor izgulhatsz :)
Könnyű szülést!
Majd írj, hogy mi volt 27 hetes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!