Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés pro-kontra?

Apás szülés pro-kontra?

Figyelt kérdés
Szerintetek az anyukának, hogy jobb? Tudom, mindenki maga dönti el, csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra, véleményekre.
2010. nov. 17. 09:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az első gyerekkel bent volt, na de tyhűűű. Folyton nyaffogot, fáradt, hogy így nem úgy nem... Jól felnyomta az agyvizem... tizensokadik órámat töltöttem sétával, hogy szüljek végre, fájásaim voltak, és Ő nem segített, nem tartotta a lelket bennem. Persze a végét élvezte, hogy megszületett a kicsi, de a közbenső 6órát amit velem volt ugorhattuk volna. Munkából haza ment, evett(3fogásos hami, még dicsekedett is vele, és akkor már 6órája nem ettem semmit, mikor Ő nagyban ebédelt, csak vizet ihattam), elment aludni, és úgy jött be hozzám...

Most a második csemete születésénél meglátjuk... Ha akar jöhet, de az első olyan megmozdulásánál, amikor nem Férjként, Apaként, hanem kényes hisztisként viselkedik reptetem...

2010. nov. 17. 21:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

2010 februarjaban szultem.Apas szules volt.Nem akartam, hogy bejojjon velem a ferjem, de annyira mondta, hogy be akar jonni, hogy nem tudtam lebeszelni rola SZERENCSERE :)

Vegig velem volt es SEGITETT!!Voltunk szules felkesziton ahol megtanulta, hogy kell masszirozni, hogy lazitsa az izmaimat.Segitett megartani a helyes levegovetelt.Probalta elterelni a gondolataimat es meg a wc-re is jonni akart, hogy segitsen...de ezt azert felnott ember modjara egyedul megoldottam :)

Kitolasi resznel kommentalta mit is lat odalent.Biztatott, hogy meg egy nagyot nyomjak stb.

O vagta el a koldokzsinort sirva es kerdezte mikor szuletik a kovetkezo baba.A varrasnal O volt a tolmacs (kulfoldon szultem es olyan faradt voltam a vegere, hogy magyarul is alig ertettem, nem hogy angolul)

Szerelmes a lanyaba tetotol talpig es azota is emlegeti, hogy egyutt szultunk es nem csak az enyem a dicsoseg :)

Kivanom, hogy minden ferfi igy elje meg az apas szulest mint a ferjem :)

Tole kaptam O meg tolem a legszebb valentinnapi ajandekot :) a pici lanyunkat :)

2010. nov. 17. 21:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászólás nagyon szívhezszoló és aranyos volt:) Nagyon örülök,hogy igy éltétek meg és sok boldogságot kivánok ezután is:)

Bár én még nem szültem,a környezetemből egyetlen negtaiv példát sem hallottam,minden apuka ismerősöm büszkélkedik vele,hogy ő vágta el a köldökzsinort.. szerintem talán az a legnagyobb pozitivuma,hogy könnyebben és gyorsabban kialakul a ragaszkodás az apa részéről . Nekünk nőknek könnyű,9 hónapig érezzük a magzatunkat és mire megszületik általában már rég kialakult a ragaszkodás,kötődés hozzá.

Persze ez nem törvényszerű és sok férfi anélkül is első perctől kezdve szerelmes a babájába,hogy bent lett volna a szülésnél.

Erőltetni szerintem sem szabad.

2010. nov. 18. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!