Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés pro-kontra?

Apás szülés pro-kontra?

Figyelt kérdés
Szerintetek az anyukának, hogy jobb? Tudom, mindenki maga dönti el, csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra, véleményekre.
2010. nov. 17. 09:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az én párom bent akar velem lenni a szülésnél, és ennek nagy
2010. nov. 17. 11:04
 12/23 anonim ***** válasza:

Szóval lemaradt... Én ennek nagyon örülök, biztos jobban el fogom viselni a fájdalamkat, ha ott lesz velem, ha fogja a kezem.

33hkm

2010. nov. 17. 11:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly szültem és egyedül,amíg igényeltem a társaságot telefonon beszéltem a férjemmel és az édesanyámmal,mikor már erősek voltak a fájások beszélgetni sem volt kedvem.Így jobb volt,hogy nem volt ott senki velem.Nem szeretem ha más ott van mikor szenvedek,úgysem tud segíteni.

Természetese mikor pici fiúnk megszületett a párom rögtön bejött a szülőszobába.akkor már jó volt,hogy ott van.

2010. nov. 17. 11:17
 14/23 anonim ***** válasza:
20%

Sziasztok!

"Apás szülés pro-kontra?

Szerintetek az anyukának, hogy jobb? "

A kérdés feltevése eleve rossz és önző... Az APUKÁNAK mi a jobb? szerintem ezt kellene átgondolni. Csak 11 hetes vagyok, de ő kezdetektől kijelentette, hogy nem szeretne bent lenni... x ok miatt. Én ezt megértem és elfogadom, mert az számít, hogy Ő hogyan érezné, élné meg. :):)

Biztos vagyok benne, hogy toporogni fog az ajtó elő, de abban is biztos vagyok, hogy nem véletlen döntött így és ez jobb lesz mindkettőnknek.

Mindenképpen KÖZÖSEN kell dönteni. Sokszor az az érzésem, hogy a Nők ezt az egész 9 hónapot meg a szülést is kisajátítják maguknak. Úgy értem azt hiszik, hogy az egész kizárólag róluk szól....holott ez közel sem így van. Nem csoda, ha némely kapcsolat ebbe rokkan bele... :(

További szép Napot!

30/N

2010. nov. 17. 13:10
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem önzőségből kérdeztem, hogy az anyának hogy jobb. A férjem bennt szeretne lenni, szóval nálam az a kérdés, hogy női oldalról ki hogy éli, élte meg, hogy bennt volt a párja.
2010. nov. 17. 13:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Páromnak mondtam h döntse el maga.bent volt,de azota a szexuális életünk 0!!majdnem:(((

olyan mintha megundorodott volna az egésztől...

2010. nov. 17. 13:15
 17/23 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Kérdező!

Nem konkrétan téged akartalak megbántani, elnézést. :) Rosszul fogalmaztam, arra céloztam, hogy itt sokkal fontosabb, hogy APUKÁNAK mi a jó illetve a célszerű.

A véleményekre is kiváncsi voltál. Én így látom jelenleg az egészet összességében véve.

30/N

2010. nov. 17. 13:18
 18/23 anonim ***** válasza:

"A férjem bennt szeretne lenni, szóval nálam az a kérdés, hogy női oldalról ki hogy éli, élte meg, hogy bennt volt a párja."

ettöl függetlenül nagyon gondold át, hogy bent legyen-e. nem csak magad miatt, ha nem őmiatta is. manapság már-már elvárás, hogy apás szülés legyen. ez hat a férfiakra is. nem vonom kétségbe, hogy ő tényleg, tiszta szívéből bent szeretne lenni. de ebből még nem következik, hogy jó ötlet. és nem csak miattad, hanem miatta is.

2010. nov. 17. 14:58
 19/23 anonim ***** válasza:
párom nélkül nem ment volna. ő vizezte a szám, maszírozott, bíztatott, ment a dokiért, kikisért pisilni... végül császár lett, ott persze nem volt bent. de én nem tudom mi lett volna velem, ha ő nincs ott.
2010. nov. 17. 16:58
 20/23 anonim válasza:
Én jővőre fogok szülni és mindenféleképpen bennt szertném, hogy legyen, de Ő is ezt mondta, hoyg bennt szeretne lenni.
2010. nov. 17. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!