Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért ilyen igénytelen némelyi...

Miért ilyen igénytelen némelyik anyuka?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy miért nem tud vigyázni néhány anyuka a rendre.A zuhanyzóba bele volt dobálva a véres vatta,és a wc is csupa vér volt,amikor bent feküdtem a kórházba.Nem is beszélve arról,hogy néhányan szülés után már mentek pöfékelni,és képesek voltak a babájukat éjszaka is ott hagyni egy szál cigarettáért.Semmi közöm hozzá egyébként,de az igénytelenség nagyon felháborít.Hasonló tapasztalatok?
2010. nov. 14. 13:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%
Privat szoba, privat furdovel. Nekem megert 10e forintot. Szamomra senki mas nem letezett, amig bent voltunk. Hozzateszem, szerencse, h eleve igy kertuk, mert nagyon rossz allapotban voltam, a folyosora tuti nem tudtam volna kimenni wc-zni.
2014. júl. 5. 09:02
 22/27 anonim válasza:
70%
Én sajnos elvesztettem egy babát,pedig vigyáztam magamra,sajnos így alakult.és amikor meglátok egy nagy pocakos kismamát,aki dohányzik legszivesebben úgy vágnám...!Azt az érzést nem kívánom senkinek,igazságtalanság!
2014. júl. 5. 10:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem nem tapasztaltam ilyet, mindenki ment a kis Domestos kendőjével wc-re, én magam előtt és után is letöröltem a wc-t, feltöröltem ha összevéreztem valamit és ahogy néztem ezt mindenki más is megtette. Cigiző kismamát sem láttam. Budai kórház volt mondjuk.
2014. júl. 5. 12:10
 24/27 Tica0121 ***** válasza:
Én ezért menetem VIP szobába. Tudtam a terhesség elejétől, hogy nem fogom elviselni szülés után, ha mocskos, büdös emberek vesznek körül... azelőtt és azóta sem, de akkor kicsit még érzékenyebben érintet. Első nap az őrzőből éjfélkor bocsájtottak ki és akkor még nem volt ilyen szoba, hát betoltak egy kórterembe.... hát mit nem mondjak! Egész éjszaka azt hallgattam, hogy szétrepedt a pi..juk és hogy görcsöt kötnek az uruk f...ra... Meg ment a bagózás és valami olyan gusztustalan volt a wc, hogy alig mertem elmenni, pedig muszáj volt. Szólni nem lehet senkinek, mert a nővérek csak legyintenek, az érintettek meg meglincselnek.... Szomorú!
2014. júl. 5. 16:19
 25/27 anonim ***** válasza:
En is kertem csaladi vagyvip.szobad de fullon volt az osszes:-(es ezt akkor tudtam meg mimor levittek az osztalyra szules utan..na ott elbogtem magam...
2014. júl. 5. 16:29
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mar az is baj, ha a kukaban van a betet? Hol legyen?"

Nem az a baj, hogy a kukában van, hanem az, ahogy bedobják. Tudod, ennek van egy olyan kulturált és normális módja, hogy belecsavarom a véres betétet egy adag wc-papírba, és úgy dobom ki. Nem egy bonyolult dolog, de egyből sokkal kevésbé gusztustalan a helyiség.

2014. júl. 5. 17:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért kedves Kérdező, mert akikről te írsz, azok nem azért szülnek, amiért te. Nem azt élik át/meg, amit te. Nem olyan az IQ-juk, amilyen neked. Nem is az a felfogás vezérelte, amilyen téged. Soha, a büdös életben nem fogod megértetni velük azokat, amiket leírták, mert az ő igényük, kultúrájuk nem ez. Amikor én voltam bent, üvöltött rá a nővérke, hogy ember menjen már és fürödjön meg.2-3 napja szült, magát nem idegesíti ez a vér szag??? És? Szerinted idegesítette? lement bagózni, a kölyke meg bent ordított az ágy végében. Azok sajna nem emberek, hanem állatok.
2014. júl. 5. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!