Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért ilyen igénytelen némelyi...

Miért ilyen igénytelen némelyik anyuka?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy miért nem tud vigyázni néhány anyuka a rendre.A zuhanyzóba bele volt dobálva a véres vatta,és a wc is csupa vér volt,amikor bent feküdtem a kórházba.Nem is beszélve arról,hogy néhányan szülés után már mentek pöfékelni,és képesek voltak a babájukat éjszaka is ott hagyni egy szál cigarettáért.Semmi közöm hozzá egyébként,de az igénytelenség nagyon felháborít.Hasonló tapasztalatok?
2010. nov. 14. 13:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem irok kórházat,de amikor én feküdtem bent,akkor a főrvos doktor és egy másik nőgyógyász,a terhespatológián cigarettával a kezében sétálgattak át.És ez nem egyszeri eset volt.
2010. nov. 15. 09:37
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

A wc-beli igénytelenség nekem is megdöbbentő.

A szülészet vizsgáló folyosóján, ahol az uh is van, párszor nem tudtam wc-re menni, mert le volt sz@rva. A terhespatológiára kéredzkedtem be kínomban.

A cigisek cigizzenek, de úgy, hogy ezzel mást ne zavarjanak.

A nemdohányzónak nem befogni, hanem kinyitni kell a száját, a bagós anyuka meg vegye tudomásul, hogy senki nem köteles szagolni ezt miatta, pláne nem eltűrni.

Én is dohányoztam pár évig, de mindig másokra tekintettel voltam. Várandósságom előtt szoktam le pár hónappal.

Az egyik főorvos is ezen volt kiakadva, a liftben ezért dühöngött.

Én egyszerűen megtiltanám a kórház területén a dohányzást. Lehet kijelölt dohányzóhely 1-2 helyen, eldugva mások elől, ha muszáj, de mivel ez egy eü intézmény, nyugodtan lehet bagózni a kapun kívül.

A szülészeten meg a babák és mamák védelmében mindenkinek tilos legyen a dohányzás. Ennyi, nem kell ezen problémázni. Aki nem bírja ki, menjen máshova szívni.

2010. nov. 15. 10:39
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak 100% igaza van, tényleg nem értem miért nem tiltották még be a dohányzást az országban az összes kórház területén?

ez olyan balkánias, hogy bagóznak ilyen intézményekben

max legyen 2 olyan hely az udvaron ,mint 1 fedett buszmegálló, oda menyjen aki ilyen

a tisztaságról pedig őszintén szólva, ha olyan a hely, hogy bemegyek és full tiszta akkor én is tényleg vigyázok a rendre

de ha már eleve retkes ,igénytelen akkor én nem takarítgatok ott mások után hanem sietve elvégzem a dolgom és húzom el a csíkot

szóval szerintem ha több pénz volna több takarítót alkalmazni és rendszeresen kb. óránként át lennének nézve a wc-k,hogy tiszták e akkor ezzel ösztönöznék a népet is,hogy tartsa meg a rendet.

2010. nov. 15. 17:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hál Istennek, nekem semmi ilyen tapasztalatom nem volt, nálunk tiszta volt a zuhanyzótálca, a wc, a mosdókagylók is. és egyik anyuka sem cigizett.

én egy 3ágyasban voltam, amihez tartozott zuhanyzó. lehet, ha nagyobb a szoba, rosszabb lett volna.

de azon én is kiakadok amikor a magzatát veszélyezteti egy anya azzal, hogy rágyújt.

2010. nov. 15. 19:31
 15/27 anonim ***** válasza:
39%

6*6 az osztály kapacitása, ha jól emlékszem, ahol szültem, két zuhanytálcával, 3wcvel. 3napot voltam bent, de igencsak menekültem, és jól esett végre normálisan zuhanyozni...

Minden bűzlött, mert alárohadt a burkolat, valami ezer éves linóleum volt... tiszta mocsok, vér, használt betét szanta szét... Volt aki cserélt, wc lehúz, tető lecsuk, csomag a tetőre.

Se törölközőt se neszeszert semmit sehová nem tudtál tenni... Egyedül a csaszis fürdő volt kulturált(az új)

Bagó: dohányos vagyok/spec szünet, második kicsivel/ akkor ott zavart. Nem a szaga a nőcinek(hála égnek jól megvoltam fázva), hanem ahogy kilógót, és fedeztette magát, meg ugráltatott minket, hogy engedjük be, meg meg... Tudom milyen nagyon kívánni a cigit, de az azért sokkkk volt, hogy asszisztálni kellett hozzá. Ha rá akar gyújtani, egy kijelölt helyen, kettő ne nekünk kelljen a babára is figyelni, meg az ajtót csukogatni...

Adja be a csecsemősnek, menjen le az udvarra, és ott intézze a dolgot.

2010. nov. 15. 20:52
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Délután szültem. Reggel még katéter bent volt, hozták ki a babám... Kerestem egy nővérkét, hogy akkor szabadítson meg a katéteremtől. :) Rendszeresen bepisiltem utána. Azt mondta a nővérke, h másfél éve mindenkinek panaszai vannak, megváltoztatták a katéter összetételét. Ezen kellemetlenségeimet tetézte a vér. Felálltam az ágyból és úgy elöntött, hogy végigfolyt a lábamon. Nem tudtam lehajolni. A szobatársam anyukája tisztogatott meg... Szóval én is összevérezhettem volna a wc-t. Mondjuk megpróbáltam volna annyira leguggolni, hogy letöröljem. Rám például az első fürdésnél (nővérke segített, és nem zárta be a tusolót) rám nyitottak. De nem csukta be a hölgy az ajtót, hanem megállt, jól megnézett, és csak utána távozott.
2010. nov. 17. 17:30
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

17:30as, Sajna az ilyesmi előfordul, hogy vér elönt. Gondolom ha a wcben úszott volna minden utánad, te nem csak elkullogsz otthagyod mint eb a szrát, hanem szólsz egy nővérkének/takarítónak, bárkinek, hogy volt baleseted, és nem tudod eltakarítani magad után, nem.

Itt azon vagyunk fennakadva, hogy sokan magasról tojnak rá, mit és hogyan hagynak maguk után. Lapítanak mint szr a gazban, nem szólnak senkinek.

Nekem a szoba közepét sikerült összevéreznem, elengedtem a fuzi helyét, és mindent elöntött. Nem csak ragacsért mentem ki, hanem ha másért nem felmosóért, vagy szóljanak takarítónőnek. Amilyenek voltak a szobatársaim fel sem tűnt nekik, meglepődtek rajtam, hogy szólok. És az a gáz, hogy a cuccok alapján nem olyan helyről szalajtották őket ahol olyanok a körülmények, mint amit ők maguk után hagynak...

2010. nov. 17. 20:03
 18/27 anonim ***** válasza:
13%
kocsog 23:14-es!
2010. nov. 25. 16:44
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
En februarban szultem.vasarnap reggel.szombat reggel ota egy percet n aludtam.a babam aludt vas.este mondom vegre itt az ido alszok en is...erre hajnali kettokor felebreszt ket szobatarsam h ok mennek cigizni vigyazzak mar a gyerekekre...kb.kopni nyelni n tudtam...sgerencsere oket hetfon hazaengedtek ugyh nem sokaig elveztuk egymas tarsasagat.:-)en hetekig szenvedtem a szoptatassal bezzeg az ilyenek...nem volt gondjuk...a wc az gaz volt elso nap,(kukaba premier planba kihajtva a veres betet,majdnem behanytam)de aztan lecsokkent a letszam kb.csak en jartam oda es igy jo vt.
2014. júl. 5. 07:50
 20/27 anonim ***** válasza:
18%
Mar az is baj, ha a kukaban van a betet? Hol legyen?
2014. júl. 5. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!