Miért ilyen igénytelen némelyik anyuka?
Én pont ezért vittem fertőtlenítő kendőt:(
Sosem értettem, hogy miért csinálják ezt, de őszintén szólva nem vagyok meglepve, ha az nem izgatja anyukát, hogy mérgezi a gyerekét a cigivel, akkor az sem fogja izgatni, hogy összekeni a budit:(
sziasztok nem az a baj hogy bagoznak hanem az hogy a wc-t ugy hagyák maguk után mert azzal hogy elsziv egy cigit se neked se a babádnak nem lesz baja de ha te egy olyan wc-re ülsz rá ami tele van bacival bajod lehet.
+én úgy gondolom nincs jogod pálcát törni fölötte mert cigizik valaki meg iszik drogozik azokról soha nincs szó csak a bagó.na mindegy amúgy is ha ö most nem szivná akkor is a babának baja lehetne mert aki cigizet mielött gyereket vállal azelött 2 ével nem szabadna 1 szálat se szivni hogy kiürüljön.én dohányzom bár mellé teszem ezzel a terheségemmel már leszoktam aztán hülye fejjel vissza.én nem azt mondom hogy ez jo mert nem az!!de ezt mindenki döntse el maga de azt hogy a közös helységet hogy használja na ahoz köze van azoknak akik vele együtt odajárnak.ne haragudjatok hogy nem mindenbe van igazatok.ja visszatérve a vizit ideje alatt ott kellett volna leniük mert róluk és babájukról volt szó
Utolsó, ne haragudj, de már hogyne lenne közöm hozzá, hogy ki bagózik a kórházi tartózkodása alatt?
1. A kórházba nem tudok be, illetve onnan kijutni, mert a bagós anyák arra nem képesek, hogy ne a kapualjban pöfékeljenek, mert arrébb mozdítani magukat, arra ugyebár lusták, tehát ha akarom, ha nem, kapok pár slukkot, pedig gyűlölöm. De levegőt venni muszáj.
2. Miután bagózásból besétálnak a kórterembe, kénytelen vagyok (és nem mellesleg a Babám is kénytelen) a bűzüket elviselni, mert annyi idő alatt nem szellőznek ki még enyhén sem.
3. Gusztustalanul köhögnek a kórteremben, váróban, ahol szintén nem tudom elkerülni őket.
Bocsánat, hogy nem szebben írtam le, de ez az igazság.
Nem Mo-n szultem. Rohadt nagy mazlim volt, mert nem sokan szultunk aznap amikor a kicsi Fiam kibujt. Apas-babas szobam volt, sajat klotyoval....
Egyebkent meg egyet ertek azzal, hogy budosek a dohanyosok - ugyanakkor meg mit tehet az, aki nem dohanyzik? Befogni a szajat. Ennyit.
én csak azt nem értem, miért nem írják ki mindenhová,hogy tilos a dohányzás az épületben és környékén
egyébként aki megszegi ilyen esetben (bagós kismama)
ráterhelném a TB-jére
azaz megemelném a TB járulékát 20%-kal 1 évre
hihi köcsög bagósok
Köszi a válaszokat,várom a további hozzászólásokat!
Egyébként a cigarettás dolgot azért is írtam,mert volt olyan,hogy éjszaka a portás bezárta azt a helyet,ahova lejártak cigizni,és képesek voltak a zuhanyzóban rágyújtani.Egyszer meg is szólalt a füstjelző.Ja és egybe nyílt a zuhanyzóval az ahol én feküdtem,és ahol a bagósok.Mintha a dohányzó részlegbe léptem volna,amikor beléptem a kórtermembe.
Teljesen egyetértek. Bár a mi szobánkból senki nem dohányzott szerencsére, ezzel nem volt problémám, viszont az igénytelenséggel annál inkább. 2 szobára volt 1 fürdöszoba és a szomszéd szobából valaki mindig véresen hagyta a wc ülökét. Szerencse, hogy én nem wc papírt hanem nedves törlökendöt használtam, így le tudtam tisztogatni akkor is ha odaszáradt. Zuhanyzóban a zuhanyrózsa csak úgy ledobva stb. Azért alkottak rendesen...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!