Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt normális az...

Terhesség alatt normális az ha görcseid vannak, s némelyik erős görcs? A hasfal alatt lent és szúrni is szokott kezdek aggódni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Eleinte normális, tágul a méhed, rendeződnek a hormonok. Viszont ha nagyon erős, akkor jobb dokihoz menni. Ha csak egy erősebb mensi szerű, akkor nincs gond. Szedd a magne b6-ot, ha tudsz ilyenkor pihenj.
2011. aug. 8. 22:19
 2/6 Anikó1985 ***** válasza:
Az elején nekem is voltak görcseim, a menstruáció környékén elég erősek. De aztán a 7. hétre teljesen elmúltak azóta sincs vele bajom. Viszont ha te már idősebb terhes vagy mindenképpen mond az orvosnak, mert nekem a kolléganőimet nem engedték e miatt dolgozni.
2011. aug. 9. 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem szokott lenni erősebb görcsöm, olyan enyhébb mensis görcs, de nem állandó jellegű. Az én dokim erre azt mondta, ez még nem probléma, de ha görcsöl, akkor vegyek be Magne B6-ot és pihenjek amennyit csak tudok, nő a méhem, nyúlnak a szalagok. Viszont ha állandó jellegűvé válik, akkor irány a doki, mert akkor baj van!

11hkm

2011. aug. 9. 09:01
 4/6 A kérdező kommentje:
2,5hónapos terhes vagyok! Néha olyan szokott lenni,hogy mintha meg akarna jönni de mégsem de úgy fáj! Meg volt egy olyan egyszer,hogy estére be görcsöltem olyan szinten,hogy moccanni nem tudtam...és csak reggelre múlt el az erős görcs! Azóta nem volt ilyen erős görcsöm.Orvossal kel íratatni magne b6-ot?
2011. aug. 9. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Orvossal magnesii citricitet írathatsz, ez olcsóbb mint a magne b6. Az gyógyszertárban vénynélkül kapható, mindenképp vegyél, a 36.hétig lehet/kell szedni.
2011. aug. 9. 10:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a válaszokat!!
2011. aug. 9. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!