Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki lesz bent nálatok a szülésn...

Ki lesz bent nálatok a szülésnél? Párotok, édesanyátok, barátnő?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem kint volt a folyosón a férjem, a sogórnőm és a párja, illetve az anyukám. A vajúdás alatt felváltva jöttek be, drukkoltak, nagyon aranyosak voltak, aztán amikor bedurvult a helyzet, akkor megkértem a férjemet, hogy menjen ki, mert nem tudok másra koncentrálni, hol az ágyon, hol a padlón csúsztam-másztam, szakadt rólam a víz, nem igazán tudtam volna másra figyelni, és segíteni sem tudott volna. Aztán ez a rész hirtelen elmúlt, és berobogott az orvos és a szülésznő, de ott tőlem már nem kérdezte senki, hogy akarom-e az apukát a szülőszobába, én meg nem tudtam meddig tart még a szülés, így apuka kint izgulta végig a dolgokat, pedig a kitolási szakasznál már bent is lehetett volna akár, az már nem volt vészes. :) Na majd legközelebb!
2010. nov. 15. 07:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Az első gyereknél bent volt a párom is és anyukám is. Ez véletlenül jött így ki, mert az orvos és a szülésznő is azt hitte, hogy csak este felé lesz baba, és a férjemet délelőtt visszaküldték dolgozni, mert épp akkor jött be egy nagyon fontos munkája. Felhívtam az anyukámat, hogy ne legyek egyedül, majd két órával később pánikban kellett a férjemnek telefonálni, hogy azonnal jöjjön vissza, mert jön a baba. Így a mamám is bent maradt, és a férjem is odaért. Nekem nagyon jó érzés volt, hogy ott vannak mind a ketten. Majd vetélnem kellett egyszer 21 hetesen, akkor viszont anyukám jött velem, és nekem a világ legnagyobb segítsége és támasza volt akkor. A férjemet el sem tudtam volna képzelni ott, abban a szituációban. Ha nincs ott anyukám, akkor elvérzek, mert senki nem nézett rám. Egyedül végig sem tudtam volna csinálni! Most 38 hetes terhes vagyok, és ennél a gyereknél is hasonlóra vágyom, mint az elsőnél!
2010. nov. 15. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálam a párom volt benn. A 9 hónap alatt párszor megkérdeztem,hogy bejön-e majd velem, a válasza mindig az volt,hogy nem,mert nincs kedve elájulni.Aztán nem erőltettem a dolgot,úgy voltam vele,hogy lesz ott doki,szülésznő,csak megszületik valahogy a kis manó :) Aztán mikor eljött a nagy nap,azt vettem észre,hogy párom nem ment ki,és ott volt velem végig.Nagyon jó volt tudni hogy inkább képes lenne elájulni,minthogy engem magamra hagyni :)

Egy két hetes kis fiú anyukája

könnyű szülést :)

2010. nov. 15. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:

mindkétszer apa,

én ugy gondolom ez rám és rá tartozott leginkább!

nekem így volt jó, azaz nekünk.

2010. nov. 16. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!