Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan viselitek el a 6 hetes...

Hogyan viselitek el a 6 hetes tilalmi időt? Mindenki betartja, hogy ne legyen együtt a párjával?

Figyelt kérdés

1 hónapja szültem,de már nagyon nem bírom,hogy ne legyek együtt a párommal.Félek nem bírom ki.Ha megtörténne nagy bajom lehetne?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. jan. 10. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vérzel, nem váladékozol, miért ne?

Nekem ez 4 hét után következett be, együtt is voltunk akkor. Semmi baj nem lett.

2009. jan. 11. 11:23
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
A válaszban azt írta a kérdező,h NÉHA MÉG KICSIT VÉRZIK!Akkor miről is beszélünk???A 23.05 válaszoló is pont azt írta,h ha ez NINCS,akkor mehet a dolog.Addig még nyílt seb van a méhén,tehát fertőzést kaphat!2 hétről van szó,nem évekről!!!
2009. jan. 11. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
használjatok gumit, és máris nem kapsz el fertőzést.
2009. jan. 11. 14:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi!akkor betartom,ha eddig kibírtam,akkor most is kibirom:)
2009. jan. 11. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Sziasztok! Én nem szültem, csak kaparásom volt (Sajnos). Nekem is hat hetet mondtak a regenerálódásra, de lelkileg annyira magam alatt voltam, hogy betegesen vágytam a szexre, férjem ölelő karjaira. Mi úgy oldottuk meg,másfél héttel a beavatkozás után, hogy nem dugtuk be a hüvelybe, hozzá sem nyúltunk. Kis orális és anális szex-el ugyanolyan élvezetet értünk el, mint előtte, ugyanúgy nedvesedtem, és mindkettőnknek volt orgazmusa is. Nem hiába mondják, hogy a szükség nagy úr, és a kényszer okos megoldásokat szül:) Hajrá, elő a fantáziával!
2009. jan. 11. 18:39
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Gratulálok!Én híve vagyok az anális szexnek,de nem ebben az esetben!És az ölelő kar és az anális szex között van némi különbség.Én egy kaparás után se testileg se lelkileg nem vágynék szexre(análisra pláne nem,másfél hét után még úgy sem).És akkor inkább hüvelybe,mint popsiba.Nem akarnám tudni,milyen fertőzéseket okozhatna utána a még sebes méhében.GUMIVAL sem tenném.De nem vagyunk egyformák.
2009. jan. 11. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó nektek, hogy ilyen problémátok van. Nekünk sokáig nem lehetett együtt lennünk a terhesség alatt, aztán együtt voltunk kétszer-háromszor, de a párom folyton ijedezett, s most meg már a vége felé nem nagyon merünk (most már én sem). Én már tök kivagyok. :(
2009. jan. 12. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!