Mit tegyek, hogy beinduljon a szülésem?
Középsúlyos Hypertoniás kismama vagyok (39 hét+1napos)
3x1 Dopegyt az adagom + Corimfar. November 15-re vagyok kiírva, az orvosom másnapra (nov 16) berendelt csomaggal reggel 7-re... Akkor bemutat az orvosi teamnek, és beindítják a szülésemet, mert ebben az állapotban nem engedheti a túlhordást... Akkor dől el, hogy oxitocinnal kezdünk, és megpróbáljuk természetesen, vagy császár... Nagyon félek, szeretném, ha természetes úton beindulna előtte... Segítsetek.... :( A császár veszélye is nagyobb, mert nekem van rendesen anyag a hasamon, és így nem csak izmot, meg bőrt vágnának, hanem zsírt is...
Nem, még nem csináltak! Mi az az amino.....izé? :)
Bízom benne, hogy ez a lányka végre ki akar már bújni! :)
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, és a segítséget!
2010.11.22-én 18:25 perckor megszületett a kislányom!
A szülést indították oxitocinnak, végigvajúdtam a szülést, majd a végén a nyakára tekeredett köldök zsínór miatt megcsászároztak. 3700 g, 59 cm, 10/10 aprag! Itthon vagyunk már, és minden rendben, leszámítva egy kis lázat nekem, a tejbelövellés miatt! :)
Gratu a Kicsihez!sajnálom,h végül császár lett,de az legyen a legkisebb...a fö,h jól vagytok mindketten!te legalább elmondhatod,h volt ez is meg az így tudod milyen mindkettövan benne tapasztalatod!
legyetek nagyon boldogok és egészségesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!