Mit tegyek, hogy beinduljon a szülésem?
Középsúlyos Hypertoniás kismama vagyok (39 hét+1napos)
3x1 Dopegyt az adagom + Corimfar. November 15-re vagyok kiírva, az orvosom másnapra (nov 16) berendelt csomaggal reggel 7-re... Akkor bemutat az orvosi teamnek, és beindítják a szülésemet, mert ebben az állapotban nem engedheti a túlhordást... Akkor dől el, hogy oxitocinnal kezdünk, és megpróbáljuk természetesen, vagy császár... Nagyon félek, szeretném, ha természetes úton beindulna előtte... Segítsetek.... :( A császár veszélye is nagyobb, mert nekem van rendesen anyag a hasamon, és így nem csak izmot, meg bőrt vágnának, hanem zsírt is...
Szia
En azt hallottam, hogy a fahej es a gyomber es a tonik (mint udito) is nagy mennyisegben beindithatja a szulest.
Sot meg a labgyanta is :)
Ezekkel lehet probalkozni :)
Konnyu es gyors szulest kivanok.Kuldom a pozitiv energiakat :)
Szex:P (ha szabad),nálunk az bejött. Program csaszira kellett mennünk reggel, mert cukros vagyok, és iszonyúan be is vizesedtem hírtelen, a baba is nagy volt... Ezért este még együtt voltunk, mondván ki tudja mikor lehetünk újra. Erre hajnalban elfolyt a magzatvizem:). 4 óra alatt el is tűnt a méhszájam, de a bébi nem akart beilleszkedni, mert nagy volt a feje,és nem fért ki a medencémen:(. Csaszi lett a vége, de örültem, hogy átélhettem vmennyire...:).
Szóval kufirc:D.
Igen a sex is beindithatja :) Persze ha szabad es meg tudsz a pocitol :D
Minden jot.
a masodik valaszolo
Nálunk is a sex indította be,de úgy,ahogy végeztünk elkezdett fájdogálni a hasam,3/4órára rá elfolyt a magzatvizem.
Egy barátnőmnek azt mondta a nődoki hogy lépcsőzni nem szabad,mert oxigénhiányt okozhat.
én este lépcsöztem 37hetes pocakkal!le-föl az elsöre vagy 5ször,közben meg vittem le a nagy szatyrokat!nem hittem,h gond lesz belöle,mert zárt volt a méhszályam,semmi bajom nem volt!másnap reggel 8körül elfolyt a vizem,de sajna maga a szülés nem indult be!hátha neked a vízelfolyás beindítja! a lépcsözés tényleg jó
vagy a sex:ha csinizhetitek és megy is akkor mindent bele:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!