Akik szültek mindkét módon természetesen és császárral, melyik milyen volt? Ha lehetne választani melyiket választanak újra?
Nekem 1 császárom volt eddig. Indítottak, vajúdtam sokat de semerre sem haladt és megcsászároztak. Én pár óra után már törökülésben ültem, kb semmi bajom nem volt. A seb kicsit húzódott de ennyi volt a legnagyobb bajom.
Most 2 héten belül születik a második és vbacra készülök. Szintén indítás lesz sajnos így nagy esély van a császárra. Ha arra kerülne sor sem bánnám, de nekem hiányérzetem van, hogy nem volt természetes szülésem. Úgy gondolom erős vagyok és meg tudom csinálni, amit több millió nő is, de nyilván ha a körülmények úgy kívánják akkor legyen császár. Nekem az a lényeg, hogy megpróbálhassam, aztán onnan úgy sem rajtam múlik. Amúgy a császárt egyedül azért érezném hátránynak mert otthon vár a 17 hós tesója és emelgetni akarom már végre őt is. Illetve mikor terhes voltam sokszor fájt a hasam (beleim), valószínűleg az összenövésektől. Ezért is lenne jobb most a természetes.
Császár sokkal jobb volt!
Első hüvelyi- hát soha többet.
Második program császár. 5 nap múlva mondtam, hogy jöhet a következő- szinte nem is tudtam azt mondani, hogy szültem, mivel semmi nem fájt. Csodás volt. Ha tudtam volna elsőre is pcs-ral "szülök".
Termeszetes. Sokkal meghitteb otthonosabb elmeny volt. Nekem lassan alakult a vajudas volt idom hozzaszokni h erosodik. Jarkaltam zuhanyoztam minden ami jol esett. Utana elmult minden fajdalom es eletem legboldogabb ideje volt. Oke kitolas kozben tobb orgazmusom is volt. 🥰🙂❤️
A csaszarom sajnos egy baleset kovetkezmenye volt. Hetekig fajtam kinlodtam es depresszos voltam a mitet utan. Sajna szovodmeny is lett nem kivanom senkinek sem amit ateltem. 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!