Aki már szült természetes módon és császárral is, ha választhatna, melyiket választaná és miért?
Figyelt kérdés
Csak azok válaszoljanak, ha lehet, akik mindkettőt "kipróbálták".2014. febr. 11. 13:55
1/13 anonim válasza:
Első természetes, második császár. Az elsőnél a baba előtt nehéz, a császárnál utána. Épp ezért jobb a természetes szülés, mert utána már nem fáj és tudsz a babával rendesen foglalkozni. Szerintem :) Császárnál meg nem tudsz rendesen mozogni, forogni, felkelni és lefeküdni, mert fáj, de ez a kismanót cseppet sem érdekli, te akkor is kellesz neki :)
2/13 anonim válasza:
Az első kettő természetes úton született, a harmadik császárral. Ha választhatnék a természetes utat választanám, mert maga a szülés ugyan nehéz, és fájdalmas, viszont csak pár óráig tart, és másnap már könnyebb ellátni a babát. A császár után viszonylag hosszú idő a felépülés, nem beszélve az első napok kínlódásairól.
3/13 anonim válasza:
Az első kettő természetes,harmadik császár.Az első helyet császár jobb lett volna,majdnem ottmaradtunk mind a ketten.A második szülésem szerintem tökéletes volt 6 óra alatt,talán az utolsó 1 óra volt durva,3 nyomásra kint volt.Ott a természetes jobb volt.A harmadik toxémia miatt császár,nem tudtam volna megszülni,Én boldog voltam amikor azt mondták,hogy császár.A felépülésem nekem a császár után,volt a leggyorsabb.
4/13 anonim válasza:
Nekem mindkettő megfelelne. Egyiknél sem éltem át különösebben erős fájdalmat, a császárnál csak az első felállás volt gáz, utána semmit nem éreztem a műtétből.
5/13 anonim válasza:
Természetes, és ezt is választottam. Első iszonyú nehéz sima szülés volt, második császár, harmadikra pedig nekifutottam a simának, és hála a körülmények szerencsés alakulásának, na meg az orvosnak és a szülésznőnek, össze is jött. Életem egyik legjobb élménye lett. :) Hogy miért? Első és harmadik szülésem után másnap már vígan jártam-keltem, babát elláttam. Császár után három hétig nagyon szenvedtem...
6/13 anonim válasza:
Első hármat spontán szültem, szülés után semmi bajom nem volt,a negyedik császár lett nagyon rossz volt és fájdalmas utána sokáig tartott a felépülés! Spontán szülést választanám egyértelműen!
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 12. 10:53
8/13 anonim válasza:
Én csak természetes úton szültem, meg ha lesz mégegy, ugyanígy szeretném. Bár nem mindenkinél úgy van, hogy olyan könnyű természetes szülés után, ugyanis én 3 hétig nem hogy menni rendesen, de leülni se tudtam és fekve is baromira fájt a gátsebem.
9/13 anonim válasza:
3 természetes szülés után egy császár..a simák után simán ültem,jártam ,keltem,a császár fáj,kiszolgáltatottá tesz,a sima a nyerő simán!!!
10/13 anonim válasza:
Első szülésem természetes volt, a második császár. Az elsőnél teljesen szétszakadtam, 2 hét után is húztam a lábam kicsit, mert még mindig fájt a gátsebem, de jöttem-mentem, elláttam a babám, csak ülni volt kellemetlen az első napokban. Császár után néhány napig a vágás miatt nem tudtam mozogni, még az ágyban megfordulás is rémálom volt, majd utána a fejem kezdett fájni (spinális érzéstelenítő mellékhatása), gyakorlatilag napokig csak feküdni tudtam, úgy éreztem magam mint egy szerencsétlen nyomorék. A vágás a mai napig (17 hónapja) fura, ha megerőltetem magam érzem, hogy húzódik, enyhén görcsöl, szóval nem a régi. Meg persze ott a helye és érzéketlen, mintha zsibbadt lenne körülötte és ez ugye örökre így marad. Szóval akármilyen rémisztőnek hangzik a sima szülés, vajúdás (bár nekem ez kimaradt, mert indították), szakadás, én is a természetes szülést választanám ezerszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!